Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Özel Genesis Hospital Özel Genesis Hastanesi Muayene Ücreti

01 Mayıs 2024 08:35

Özel Genesis Hastanesi'nde bayramdan sonra kontrole gittim. Kanamam vardı ve doktorumun sekreteri aciliyetimi bildiği halde, 'Hoca ameliyatta, öğleden sonrayı bekleyin. Gelse de siz de herkes gibi bekleyeceksiniz.' diyerek kızgın bir şekilde benimle konuştu. Kanamam olduğunu bildiği halde. Beş dakika sonra doktorun içeri girdiğini gördüm ancak hala beni içeri almadılar. M***** Hoca'ya fiş aldım ve hemen ona göründüm, sağ olsun beni kabul etti. Bir hafta sonrası için başka bir doktora (kadın doğum) randevu aldım. Ancak bana bu kontrol hakkımı bir hafta geçtiği için başka doktora kullanamayacağımı söylediler. Yine de M***** Hoca'ya fiş aldım. M***** Hoca da aciliyetim olmasına rağmen çıktı ve bana bakmadan randevu aldığım doktora fiş aldım. Benden fiyat farkı dahil 760 TL para alındı. Madem doktorlarınız ve sekreterlerinizde sorun var, bizden muayene ücreti farkı alamazsınız. Bir hafta öncesinde 900 TL'ye muayene olmama rağmen bu para benden alındı. Şikayetçiyim. Özel Genesis Hastanesi çok bozuldu, artık başka hastaneye geçmek zorunda kalacağım.

Sercan sonuçtan memnun değil

Özel Genesis Hospital Özel Genesis Hastanesi

01 Nisan 2024 16:48

Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik

23 Aralık 2024 20:17
Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Özel Genesis Hospital Ultrason Doktoru Şikayeti

02 Mart 2024 12:34