Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik

Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik
23 Aralık 2024 20:17

Rutin kontrollerimiz sonucunda kadın doğum uzmanımız E** G***** ile doğumumuz gerçekleşti ancak en başından beri hep bizi sıkıntıya düşürecek bir süreç yaşadık. İlk olarak, eşime verdikleri oda yatağının tekerlekleri sabitlenmediği için sorun yaşadık. Eşim sancı çekerken ayakta yatak değişimi oldu. Daha sonra, odanın yer temizliği 1 gün kalmamız boyunca yapılmadı. Yıllarca esnafa gelir gideriz, ilk defa böyle bir şey yaşadık. Daha sonra bebeğimize az sıkıntılı doğduğu için O**** K*** tarafından sisteme yanlış girilmesinden dolayı eczaneden ilacımı alamadım. Eczaneci emanet olarak verdi. Sistemden bir türlü çözemedik. Eşim sezaryen doğum yaptığı için zaten dikişli, yolda gelip gitmesi sıkıntı oluyor. Bize randevu saatleri alakasız ve arasında çok zaman farkı olarak verildi. Hiç karşı tarafı düşünerek hareket edilmedi. Günde 2 defa hastaneye iğne vurdurmak için geldik, 3. günde bebek kontrolü için geldik ama tecrübesiz hemşire yüzünden bebeğimizden sağa sola kan aktı. Ayrıca, B***** ses kesilince bebeğimizden endişe yaşadık. Daha tecrübeli hemşire çağıracağız diyerek bizi 3-4 dakika orada açıklama yapmadan beklettiler. O**** Bey'in yazdığı ilaçları hala alamadık. 'Yok, siz de yatış görünüyor. Veremiyoruz.' falan filan diye amatörce açıklama yaptılar. Yeni doğum yapmış birilerinin işini kolaylaştıracakları yerde hep sıkıntılı ilerledi. E** Hanım'ın yanındaki sekreter G***** Hanım ise sadece iş odaklı, karşıdaki kişilerin o anki psikolojisinden hiç anlamıyor ve o anlamda yardımcı olmuyor. Yani personeller hep sıkıntılı. Genel itibariyle bir daha asla esnafa adım atmam ve kimseye de tavsiyede bulunmam. Başka hastaneye gidin diye öneride bulunacağım. Bu kadar amatörce bir süreç ilerletilemez. Sadece E** Hanım'dan güler yüzü ve ilgisi için memnunuz. Bunları dile getirmek istedim.

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Asya Hastanesi Yanlış Bilgilendirme Ve Kötü Muameleyle Geçen Doğum Süreci

07 Şubat 2025 15:23
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 2025 09:54