Nurdan sonuçtan memnun

Ozdilekteyim.com Ürünü Kargoya Vermemeleri

22 Nisan 2024 12:47
Nurdan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi teşekkürler”

Özdilek'teyim uygulamasından geçen hafta pazar günü verdiğim sipariş hala kargoya verilmedi. 10 gün olacak, böyle bir sorumsuzluk görmedim. Bin küsur liralık bir ürün aldım, fatura kesilip kargoya hazır denilen ürün hatalı olduğu için kargoya verilmemiş ve bana hiçbir şekilde dönüş sağlanamadı. Müşteri hizmetlerini arıyorum, 'geri bildirim yapıldı' denilip hiçbir şekilde net bir bilgi verilmiyor. Böyle sorumsuz bir siteyle karşılaşmadım. On gün içinde başka bir ürün alabilirdim. İnsanları bu şekilde mağdur etmek doğru mu?

22 Nisan 2024 12:51 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek E-Ticaret Ekibi

Nurdan
22 Nisan 2024 17:06

Ürünü değişim yapıp yeniden faturalandırmışsınız ben sürekli müşteri hizmetlerini aradıktan şikayet yazdıktan sonra hala kargoya vermediniz böyle Sorumsuzluk görmedim böyle durum varsa müşteriye bildirim yapılır öncelikle bildirilir durum böyle bir kurumsal mağazaya yakışmadı

26 Nisan 2024 15:08

28545223 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek E-Ticaret Ekibi

Nurdan
26 Nisan 2024 15:16

Sorunum giderildi teşekkürler

16 Temmuz 11:57
Selçuk sonuçtan memnun

25 Aralık 2024 15:49
"Teşekkürler ürün elime ulaştı."
Siparişim Kargoya Teslim Edilmiyor!
Özgür sonuçtan çok memnun

22 Ekim 2024 16:56
"İlginiz için teşekkür ederim Veysel Bey"
Siparişim Kargoya Verilmiyor Ve Müşteri Hizmetleri Yanıltıyor
Siparişim Kargoya Verilmiyor Ve Müşteri Hizmetleri Yanıltıyor
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 15:56
TrustBuy Güven Skoru