Mustafa sonuçtan memnun

17 Kasım 2024 14:37

ozdilekteyim.com 11065518 numaralı siparişim 16.11.2024 tarihinde Yurtiçi Kargo tarafından teslim için adresime getirildi. Kargo personeli, kargonun kat teslimatlı gönderilmediğini, kata teslim olmadığını ifade etti. Ben de rahatsızlığımdan dolayı kargoyu taşımamın mümkün olmadığını ve çaresiz ürünü iade edeceğimi söyledim. Akabinde 444 88 71 numaralı telefondan yardım istedim. Müşteri temsilcisi "Ürün ağır olduğu için, kat teslimatlı gönderilmemiştir, yapacak bir şey yok!" dedi. Rahatsız olduğumu, ürünü iade etmekten başka çarem olmadığını ifade ettim. "Siz bilirsiniz." diye cevap verdi. Şaşkınlık içinde telefonu kapattım. Yurtiçi Kargo personeli, durumumu görünce bana yardımcı olacağını söyledi ve kargolanan ürünleri evime getirdi. Ayrıca Yurtiçi Kargo ve personeline teşekkür ediyorum. ozdilekteyim.com'un müşteri hizmetleri anlayışını da şiddetle kınıyorum. Kargo çok ağırsa buna göre gönderim yapmanız gerekli. Creo Mobili Markası da ürünlerinin ozdilekteyim.com tarafından nasıl satıldığına dair fikri olması açısından mesajda etiketlenecek. Ben bir daha kesinlikle bu alışveriş sitesini tercih etmeyeceğim.

17 Kasım 2024 14:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

18 Kasım 2024 19:38

30688558 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, misafirimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

Alper sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 17:06
"Teşekkürler"
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 16:39
Erdem sonuçtan memnun