Özdilek AVM Oyun Alanı 6 Yaşımdaki Çocuğum Alınmadı. Para Yüklendi Fakat Alınmadı.

05 Şubat 2024 20:08

Az önce yani 03.02.2024 saat 17;45 de Bursa sehri Özdilek merkez indeki Yalova yolu üzerindeki ozdilek içinde bulunan oyun alanına sokmak için 1000 TL lik oyun kartı yükledik farklı bir Özdilek'ten fakat bu şubede bizi oyun parkına almadılar. Oğlum 6 yaşında 2017 li boyu 1.30 diye alınmadı. Bu nasıl bir uygulama fotoğrafını çektiğim pleksi de yazan 3 8 yaş deniliyor. Ancak 6 yaşında olmamıza rağmen oyun alanına alınmak di k madem bize neden oyun alanı için Kontur yüklenilmesine izin verildi. Derhal cevap verilmesini istiyorum. Dalga mi geçiliyor. Bu ne saçmalıktır. Ozdilek yetkililerine bu düzenlemenin değiştirilmesini ya da personellerin bilgilendirilmesini istiyorum. Neden bize 1000 bin lira para yükleyiniz. Oyun alanına sokmayacaksanız

05 Şubat 2024 20:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

06 Şubat 2024 12:05

27780261 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Merve sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 23:37

26 Mart 2024 14:20

Özdilek AVM Mağazası Değişim Sorunu

05 Ocak 2024 17:37
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Özdilek AVM Kasada İlgisizlik Ve Poşet Talebine Yetersiz Cevap

03 Eylül 2025 23:52