Merve sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 23:37

Özdilek Yalova yolu üzerindeki S*** O******* Game Factory şefi tarafından yönetilen oyun alanına çocuğumuzu ortalama her hafta getiriyoruz. 09.04.2024 tarihinde oyun alanına geldiğimizde, kartımızın kırılmış olduğunu ve içinde 1100 TL bakiye bulunduğunu fark ettik. Çocuğumuz yaklaşık 30 dakika oyun parkında vakit geçirdikten sonra içeride 980 TL kalan kart ile çıkış yapmak istediğimizde kartın çalışmadığını gördük. Bunun üzerine kasadaki çalışanlar, S*** O******* Game Factory şefini çağırdı. S*** Bey, kartımızı alıp başka bir yere gitti ve geri döndüğünde kartın kırık olduğunu ve kart numarasının okunamadığı için yardımcı olamayacağını söyledi. Ancak kart sıkı bastırıldığında okuyucunun içindeki 980 TL bakiyeyi gösterdiğini ve eğer kart numarası okunabilseydi yardımcı olabileceğini belirtti. Buna rağmen kartı Ar-Ge'ye göndereceğini söyleyerek bizi yaklaşık 1 saat uğraştırdı. Kart bilgileri görünürken bile bizi aşağıya indirip uğraştırmaya devam etti ve bizi inanmamakla, hatta suçlamakla itham etti. Kasadaki görevli arkadaşlar kartın içindeki bakiyeyi gördüklerini ve bizim daimi müşteri olduğumuzu söylemelerine rağmen bu durumu dikkate almadılar. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Özdilek'i sevip her hafta ailece ziyaret ediyorduk, ancak bu olaydan sonra bir daha gelmeyi düşünmüyoruz. Personelin kaba ve saygısız davranışları nedeniyle orada bulunan diğer müşterilerin önünde rencide olduk ve personeliniz özür dilemeyi bırakın, bize karşı sert tepkiler vererek 'konuşmayın' şeklinde uyarılarda bulundu.

09 Nisan 2024 23:39 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

10 Nisan 2024 15:43

28438315 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, müşterimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Game Factory'de Hatalı Makine Ve İlgisiz Personel

01 Mart 2025 18:54

27 Ocak 2024 14:03
Berna sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 19:56
"Kısa zamanda dönüş yapılıp açıklama için teşekkür ederim"