Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 14:47

N11 206868354930 numaralı siparişim. Oyuncak hobi tarafından yollanan ürün. Ayın 10 unda ürün elime geçti. 14 ünde iade ettim 18 inde iade oldu fakat ürün geri geldi bana. Urunu test ettiklerini söylediler fakat ürün benim yolladığım gibi kutusu bile açılmadan bana geri yollandı. Ürün arızalı ve ürünün arızalı olduğuna dair kutu açılış videosu var. Aynı urunu geri yollamışlar. 21 inde geri iade yaptım şu an ayin 23 u ama 14 günlük sure asildi diye iade reddedildi. Burada yazamadığım temennilerim var size. Siz sayi saymayı biliyor musunuz? İlk iadem 4 gün sonra yapılmıştır. 2. İadem 3 gün sonra yapılmıştır. 13 gün olmasına rağmen 2 kez urunu iade ettim size. Kısaca 2. İademde bile toplam sure 14 günü geçmemiştir. Bu sitenizde kayıtlıdır. Çözüm merkeziniz hiçbir şey çözemiyor. Bu yaptığınız t. C. De bir suçtur. Bir de arkadaşlar yazmışlar müşteri problem yaşıyorsa teknik servisle görüşsün diye. Ürününüz arızalı arızalı urunu iade ediyorum. Değişimde istemiyorum. Tüketici Mahkemesi değil Savcılık dan buraya yazamadığım şikayetten şikayet edeceğim bilginize.

24 Ekim 2024 14:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)
24 Ekim 2024 19:17

Herkes sizden ve sattığınız ürünlerden şikayetçi

25 Ekim 2024 10:15

Hukuki süreç başlamıştır.

11 Kasım 2024 21:33

Kredi kartımdan ödeme iptali yaptım onlar dava açsınlar bana. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruldu.

21 Mart 2025 09:38

Tüketici Hakem Heyeti hakli olduğuma ve para iadesine karar verdi. Bundan sonra ne oyuncak hobiden ne de N11 den kibrit copu bile satin almam. Hayirli Günler.

Yorumlar (5)

Keşke bende almadan önce bu yorumları okusaydım. Hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar bende hemen hemen aynı sorunlarda karşılaştım bu firmayla alakası. Hakem Heyeti'ne gidip sonuç alan oldu mu arkadaşlar.

Eyüp

Benimki olumlu sonuçlandı para iadesi yapacaklar

Eyüp

Ben önce N11 e dava açtım yanlışlıkla. Şu an oyuncak hobi için Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim. Ayrıca bankayı arayarak ödemenin iptal edilmesini istedim

Volkan
Volkan

Telefonanda görüşürseniz 'haklısınız ama elimizden bir şey gelmiyor' diyorlar. Tüketici heyetine giderseniz kazanırsınız diyede yol gösteriyor çalışanları.

Çok tuhaf, bu şekilde 1 defa Alışveriş yaparım 1 defa olur müşteri memnuniyeti çok önemli ben böyle bir şey ilk defa görüyorum

16 Mayıs 2025 16:53
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil