04 Aralık 2024 17:29

Bugün çağrı merkezi ile yaptığım görüşmede, Akasya şubesinde ürün stoğunun 2 adet olduğunu ve siparişi geçersem teslim alabileceğimin onayını aldım. Sonra tekrar sipariş oluşturdum ama siparişi aldıktan sonra teslim tarihini 05.12.2024 olarak güncellediler. Tekrar şube ile görüştüm, üründen 2 adet var, biri size ayrılmış fakat ürünü bugün alamazsınız, hızlı sipariş olmamış dediler. Çağrı merkezi ile görüştüğümde ise sistemsel hata olduğunu, konu hakkında bir şey yapamayacaklarını ilettiler. Tekrar şubeyi aradığımda, ürünün ellerinde hiç olmadığını ve siparişimi iptal ettiklerini söylediler. Neye göre sipariş iptal ederler? Farklı şubeye yönlendiriyorlar, benimle kesinlikle dalga geçiyorlar. Çağrı merkezi ile görüşüyorum, yapacak bir şey yok, 16.12.2024 teslim tarihi diyor, bekleyeceksiniz. Böyle bir saçmalık görmedim ki, biz sistemden stok göremiyoruz diyorlar. Son çağrı merkezindeki arkadaş, önceki arkadaşlar neyi gördü? Ben Avrupa yakasından yola çıkıyorum, geri dönmek zorunda kalıyorum ve hiçbir şekilde konu hakkında bana çözüm bulamıyorlar. Ben mağdur oluyorum. Sorunumu nasıl çözeceksiniz?

Nisa

Oysho canlı destek de robot yani biz robot ile iletişimdeyken aslında ofiste çalışanlar durumdan haberi yoktur (bir markada eski çalışma tecrübem bunu anlatıyor) böyle bir sistemin işe yaramadığını düşünüyorsanız: Chatbotun belirttiği telefon numaralarını veya e-posta adreslerini kullanarak doğrudan insan müşteri temsilcileriyle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, şikayetinizi sosyal medya platformlarında kamuya açık şekilde paylaşmak da çözüm sürecini hızlandırabilir.

Nisa

Sunucu nasıl oludu acaba? Bende aynı durum

Kargom Kayboldu, Oysho Ve Kargoist Arasında Mağdur Edildim!

22 Mayıs 2025 11:06
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 11:26
Su Döşkaya sonuçtan hiç memnun değil

Su Döşkaya
29 Temmuz 2025 16:03