Osmangazi Köprüsü'nde Yanlış Ücretlendirme Ve Geçiş İhlali Sorunu

04 Kasım 2024 17:36

Osmangazi köprüsünden geçtiğimde 1.055 TL ücret kesildi. Müşteri hizmetlerini aradım ve yanlış bir işlem olduğunu söyledi. 2 gün sonra geri döndüm ve bu sefer 275 TL ücret kesildi. Haliyle bende her iki geçişin toplam ücretinden geriye kalanının çekildiğini sandım. Ama 15 gün sonra geçiş ihlali olarak yansıdı. Durum bana. Şikayet kaydı açtığımda ilk geçişte 3. Sınıf araç gözüktüğü için 1.055 TL kesildiğini ve ikinci geçişin bu konuyla alakalı olmadığı bu yüzdende ihlali geçiş olarak yansıtıldığı söylendi. 15 gün içerisinde SMS ile bilgi verme zorunlulukları yokmuş, bakiye takibi sadece kullanıcıda olması gerektiğini söylendi. Fakat HGS uygulamasından da kontrol ettiğimde de ihlal geçişi gözükmüyordu, sadece kendi sitelerinden kontrol ettiğimde gözüküyordu. Sizin sistemleriniz düzgün çalışmadığı için fazla para kesildi ve bu yüzden yetersiz bakiye nedeniyle para kesilemedi, ayrıca geçiş esnasında (275 TL kesildiğinde) neden yetersiz bakiye uyarısı almıyorum da sadece 275 TL kesiliyor. Bu da ayrı bir konu: Plaka: 22AY757.

Osmangazi Köprüsü HGS Geçişinde Yanlış Sınıf Ücreti Ve Mağduriyet

Serkan
24 Ağustos 20:29
Osmangazi Köprüsü HGS Geçişinde Yanlış Sınıf Ücreti Ve Mağduriyet
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 15:16

Osmangazi Köprüsü'nde Haksız Ceza Şoku

10 Ekim 2024 12:30

07 Ekim 2024 17:42
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

HGS Hesabımdan Yanlış Tahsilat Sorunu Tekrar Ediyor, Kalıcı Çözüm İstiyorum

24 Ekim 00:58