Otorapor Samsun Atakum'da Araç Ekspertiz Hizmeti Şikayeti

09 Ocak 2024 13:51

03.12.2023 tarihinde 55AGN 402 plakalı aracı Samsun Atakum Oto Rapor şubesinde ekspertize satın almadan önce ekspertize verdim. Aracın hatasız, boyasız, değişensiz bir araç olduğu bilgisi verildi ve onlara itimat ederek güvenerek aracı satın aldım. Bir ay kadar bir süre sonra aracı satmak istediğimde yeni alıcı aracı tekrar farklı bir firmaya ekspertize götürdü. Yeni raporda bana söylenenin aksine, aracın hatasız olmadığını öğrendim. Aracın ön üç parçası, yani sol ön çamurluk, ön kaput ve sağ ön çamurluk değişik olduğu anlaşıldı. Oto Rapor'un genel merkezi tarafından Ünye Oto Rapor merkezine yönlendirildim ve aracın belirtilen şekilde hatalı olduğu onlar tarafından tespit edildi. Hatasız aldığımı düşündüğüm aracımın ön üç parçasının değişik olduğu halde, Oto Rapor tarafından verilen güvenceyle satın almıştım. Değeri bir milyon TL olan araca 20.000 TL değer kaybı teklif ettiler ve 1 TL dahi üzerine koymayacaklarını söylediler. Kendileri tarafından yanlış yönlendirildim ve 100.000 TL zarara uğradım. Tercih edilecek bir yer olmadığını düşünüyorum.

09 Ocak 2024 14:50 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Selamlar Efe Bey, Şikayetinize konu ekspertiz bilgilerini ilgili birimlerimize aktarıyoruz. Şikayetiniz incelenecek ve detaylı araştırılacaktır. En kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Sivas Sanayi Oto Rapor Ekspertiz Pişmanlıktır

Kubilay
27 Ocak 2024 14:59
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Yanlış Ekspertiz Raporu İle Maddi Ve Manevi Zarar

14 Nisan 2025 13:34
Musa sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 17:18
Ekspertiz Hatası Nedeniyle Maddi Kayıp
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 17:21

04 Haziran 2025 11:16