Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Denizli Ekspertiz Saçmalığı

15 Şubat 2024 11:43

Otorapor Denizi'den 20.01.2024 tarihinde satış almak için Exper yaptırıp aldığım araç 20 gün sonra turbosu dağıldı ve yolda kaldım. Araç alındıktan sonra 800 km binilmedi. Exper raporunu verirken söylenen bu pakette motor ve mekanik garantisi aracın 8 yaş üzerinde olduğu için sistem tarafından verilmemiştir denildi. Ancak aracın trafiğe ilk çıkış tarihi 2016 10. Ay. Bu araç 7 yaşında olmasına rağmen nasıl oluyor da 8 yaş yazılıyor. Ayrıca turbo üzerinde yağ kaçağı var deyip işin üzerinden sıyrılmaya çalışılıyor. Oto Rapor yaptığı işin arkasında durmuyor. 7 yaşındaki araca 8 yaş yazılıyor. Aracın bakım zamanı geldi diye acil servis uyarısı var bizi bağlamaz diyor.
Bir daha asla uğramayacağım bir merkez. Geri dönüşte sağlanmıyor.

15 Şubat 2024 15:31 (Şikayetten 3 saat sonra)
15 Şubat 2024 15:44

Araca mekanik garanti neden verilmediğini yazın önce herkes bir onu görsün. Ekspertiz paketi satarken iyi iş garantiye geldi mi kaçın. Kendinizi garantiye almak için yağ damlası görseniz kaçar var diyorsunuz. Terleme yapmış yağ damlatıyor diyorsunuz. Acil servis müdahalesi yazdığınız madde tam fiyasko aracın sadece yıllık bakımı gelmiş. 30000 km garantisi olan yağı yıl dolduğu için değiştirmemiz gerekir ancak 3-5 gün geçti diye araç turbosunu elimize almak kadar saçma bir durum olmaması gerekir. Ayrıca tarafıma gün içinde dönüş yapılacaktı hala ne bir geri dönüş var ne de başka bir şey. Dünde görüştüm dün de geri dönüş yapılacak denildi yine yok. Radyolara boy boy reklama boş para harcayacağınıza müşterinizi düşünüp ona sigorta yaptırmanızı tavsiye ederim.

Polo
Polo

Mehmet bey araç ruhsatta yazan model yılında 1 yaşında kabul edilir. Yani 2016 model araç 2016 yılında 1 yaşında olarak hesaplanır. MTV öderken 1-3 yaş ile başlar ilk kademe. Sıfır yaş diye bir şey yoktur. Saymayı biliyorsanız eğer 2016 yılında 1 yaşında olan araç 2024 yılında kaç yaşında olur bilirsiniz. Ya da vergi dairesine gidip kaç yaşında öğrenebilirsiniz. Daha basit anlatayım. 2016 -1 2017 -2 2018 -3 2019 - 4 2020 -5 2021 -6 2022 -7 2023-8 2024-9 Şimdi anlamış olduğunuzu düşünüyorum. Bununla ilgili bir şikayetiniz varsa eğer ticaret Bakanlığına başvurun. Garanti şartlarını onlar belirliyor. Umarım anladınız

Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şeyhmus
28 Ağustos 2024 16:00

22 Mayıs 2025 14:38
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Nurullah
05 Şubat 2024 08:41