Ali sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus Letgo Ekspertiz Hizmeti Ve Oto Yıkama Sorunu!

13 Aralık 2024 21:02

Dün Otoplus tarafından arandım. Daha önce internette bu şirketten aracımı satmak için fiyat araştırması yapmıştım. Akabinde telefonla beni arayarak kendilerinin aracımı ekspertize yönlendirip fiyat teklifi yapabileceklerini söylediler ve randevu oluşturdular. Bugün saat 15:00'te randevu saatinde eksper yapılacak yere gittim. Aracımın temiz olmadığından dolayı ekspertiz işleminin yapılamayacağı söylendi. Aracımı daha dün akşam yıkamıştım, arabam temizdi, ekspertiz işlemi yapılmadı. Ekspertiz işlemi yapan firmanın yanında bir oto yıkamacı bulunmaktadır. Pilot Garaj ekspertiz firması yanında muhtemel oto yıkamacı ile anlaşıp gelen bütün araçları yıkamaya sevk etmektedir. Orada yaklaşık yarım saat bulundum, gelen bütün araçlara araçların pis olduğu söylenerek ekspertiz işlemi yapılmadı ve araçların hepsi oto yıkamacıya yönlendirildi, hepsine şahit oldum. Bu nasıl kurumsal firma anlayamadım. Ben bunu bu şirkete yakıştıramadım. İşimi gücümü bırakıp aracımı ekspere götürüp bir sürü vakit harcayıp aracımı ekspere sokamadan dönmek zorunda kaldım, hem zaman hem masraf kaybı yaşadım. Bu şekilde fiyat teklifi yapabilmek için ücretsiz ekspertiz uygulaması yapan bu şirket, hemen yanında bulunan oto yıkamacıya araçları sevk ederek haksız kazanç sağlamaya çalışmaktadır. Aracın temiz olduğu, aracın yıkanmış olduğu söz konusu olmasına rağmen araç yıkamadan bir pay elde edebilmek amacıyla bu şekilde kurumsallıktan uzak hareket eden şirketi kınıyorum.

15 Aralık 2024 08:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Serdal sonuçtan çok memnun

Serdal
31 Mayıs 2024 08:50

Ekspertiz Süreci Ve Fiyatlandırmada Ciddiyetsizlik: Zaman Kaybı Yaşadım

Fatih
04 Haziran 2025 18:57
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Otoplus Değerlendirmeme Şartlarını Kafasına Göre Uyguluyor

21 Ağustos 2024 13:51
Vedat sonucu yetersiz buldu

Vedat
22 Eylül 2024 11:55
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Bilgilendirme Ve Keyfi Uygulamalar Nedeniyle Mağduriyet

25 Haziran 2025 11:51