Şah sonuçtan memnun

Oticon İşitme Cihazları: Bitmeyen Arızalar Ve Yetersiz Servis

06 Kasım 2024 09:12
Şah'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi Ayberk bey bozuk cihazı tamir edilmesi için tarafımdan cihazımı göndermemi istedi ve kendilerine ulaştıktan sonraki her aşamasında cihazın tamir süreci hakkında bilgilendirme yaptı. İlgili olmasından dolayı kendisine teşekkür ederim 🙏”

2022 nin Ocak ayında Oticon markalı çift cihaz almıştım. Garanti süresi boyunca verdiği arızalar nedeniyle cihazlar iki defa sıfırıyla değiştirilmesine rağmen garanti süresi bitiminde arızalar tekrar oluşmaya başladı. İki cihaz için ödeme çıkardılar. Ben de mecburen yaptırdım ama sanki yapamıyorlar. İkide bir bozuluyor ve bana ödeme çıkarmalarından ötürü artık cihaz tam bozulmadan tamire göndermiyorum. Bence servis kalitesi eksilerde. Bu işi yapamıyorlar. Çünkü çift cihazımın biri bozulurken öteki sağlam ancak bozuk olan tamirden dönene kadar bu sefer sağlam olan bozuluyor. Arapsaçı gibi çözülmeyen bir durumla karşı karşıyayım.

06 Kasım 2024 09:20 (Şikayetten 7 dakika sonra)
19 Kasım 2024 09:40
01 Ocak 2025 13:14

Meryem

Hala benzer sorunları yaşıyor musunuz

Şah

Hayır. Tamirattan döndüğünden beri yeni bir sorun da yaşamadım.

Sürekli Arızalanan İşitme Cihazları İle Yaşanan Mağduriyet

01 Şubat 2025 20:12
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Oticon More 1 İşitme Cihazı Sürekli Arıza Vermesi Ve İade Sorunu

Melek