Bursa Osmangazi Göz Hastanesi'nde Kampanya Yanıltmacası

25 Aralık 2024 13:00

İnternet araştırmamda Bursa Osmangazi Göz Hastanesi'nin kendi sitesinde akıllı lens ameliyatında aralık ayı kampanyası olduğu, ameliyat ücretlerinde indirimin olduğu, ayrıca ameliyat tetkiklerinin de ücretsiz olduğunu gördüm. İlan detayında da doktor seçimine göre fiyatta değişiklik olabileceği hakkında bilgi yoktu. Ben de 19 Aralık 2024 tarihine aldığım muayene randevusuna gittiğimde 1250 TL muayene ücreti talep edildi, bu arada benim SGK'lı olduğumu kendilerine söylemediğimi iddia ettikleri bir kağıt imzalatıldı (komik). Daha sonra muayeneye girdiğimde ameliyat için geldiğimi beyan ettim, beni ameliyat için teste yönlendirdiler. Tabii ücretsiz olduğu belirtilen test için 2300 TL ücret aldılar ve uygun olduğumu belirtip ameliyat için fiyat verildi. Bu fiyat kampanyada belirtilen fiyattan daha yüksek söylendi. Neden ücretin farklı olduğunu, tetkik ücretinin ücretsiz olduğu halde benden alındığını sorduğumda fiyatların doktora göre farklı olduğu söylendi. Kampanya detayında böyle bir bilgi olmadığını ifade ettiğim halde aynı söylemlerle yapacak bir şey olmadığı, sistemin böyle olduğu söylendi. Bursa Osmangazi Göz büyük pişmanlık.

25 Aralık 2024 13:59 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Osmangazi Göz Hastanesi Akıllı Mercek Ameliyatı Sorunu

21 Mayıs 2024 13:41
Osmangazi Göz Hastanesi Akıllı Mercek Ameliyatı Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Osmangazi Göz Smile Pro Lazer Saçmalığı

19 Eylül 2024 22:25

Osmangazi Göz Yanıltıyor

27 Temmuz 2024 19:36
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2025 11:20