Opmar Optik Opmar Ve Rayban Garanti Süreci

09 Temmuz 15:33

Merhaba,

Opmar Sakarya adacenter AVM deki mağazanızdan 31 Mart 2024 tarihinde bir ürün aldık ve ürünün sapı çıkması sebebi ile garantiye gönderildi. Daha öncesinde aynı sorunla karılaştık ama mağazada yerine takmışlardı. Değişim istediğimizde ise tarafımıza garanti kapsamında değişeceği söylendi, fakat mayıs ayından beri ürünümüz gelmedi. Tüm aramalarımıza rağmen net bir bilgi alamıyoruz ne zaman geleceği ile ilgili.

İade veya değişim istediğimizde ise ürünü garantiye göndereceğiz denildi.
Kullanıcı hatası değil dendi ve biz bu ürünü bu dönemde kullanamazsak bir mantığı kalmıyor.

Gözlük markası Rayban.
Bu tarz ürünler için bu enflasyonist dönemde bu kadar paralar verip sağlam sandığımız firmalardan alıyoruz fakat nedense satış sonrası destek alamadık.

Konu ile ilgili tarafımıza 20 is günü içerisinde gelmek zorunda dendi fakat mayıs ayından bu yana 2 kat gün geçti, neden ürünümüz gelmedi veya o anda neden yenisi ile değişim talebimiz kabul olmadı.
Biz bu ürünü kullanmak istiyoruz fakat ürün gelmeyecekse yakın tarihte ürünü farklı bir ürünle değişimi veya ücret iadesi konusunda destek talep ederim.

Bu sorunumuzu mağaza olarak çözemiyorlar konu ile ilgili ivedilikle çözüm ve geri dönüş talep ediyoruz.

Opmar Optik Sakarya Agora Opmar

Yanlış Ürün Teslimatı Ve İade Sürecinde Sorunlar

Nevra
26 Ekim 23:47
Yanlış Ürün Teslimatı Ve İade Sürecinde Sorunlar

Opmar Optik Van Avm İademi Yapmadı!

Feyza
19 Şubat 00:25