Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Pluxee Gift Çeki Opet'te Geçmedi: Beklenmedik Ödeme Sorunu

Pluxee Gift Çeki Opet'te Geçmedi: Beklenmedik Ödeme Sorunu
Deniz
30 Kasım 2024 23:16

Pluxee Gift uygulaması aracılığıyla şirketim tarafından yüklenen bakiyeyi Opet'te çek olarak aldım ve "Nakkaş, Kuzey Marmara Otoyolu, 34540 Çatalca/İstanbul" şubesi Silivri istikameti şubesinde ödeme yapmak istediğimde herhangi bir anlaşmaları olmadığını söylediler.

Sodexo/Pluxee'nin ne olduğunu bile bilmiyorlardı. Uygulamayı ve kampanyayı göstermeme rağmen, bu şekilde ödeme alamayacaklarını ifade ederek çeki kullanmama izin vermediler.

Sözde onların şubesinde geçmiyormuş ama ikna edemedim, kredi kartımdan ödemek durumunda kaldım. Bilsem "Opet çeki" almak yerine başka bir markanın çekini tercih ederdim.

09 Aralık 2024 10:34 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba Deniz B. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

09 Aralık 2024 17:40

Merhaba Deniz B., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

19 Aralık 2024 13:50

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
12 Mayıs 2025 10:38
Muhammed sonuçtan çok memnun

Opet Uygulaması İle Ödeme Sorunu

Muhammed
16 Nisan 2025 23:24
"Öncelikle Opet ekibinden benimle ilgilenen S***** hanıma teşekkür ederim. En azından sorunun çözülmesi için elinden geleni yapan Opet firmasına da teşekkürler ancak Opet uygulamasının doğrudan mobil ödeme ile arada başka bir cihaz olmadan ödeme yapabilmemizi sağlamalı."
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
13 Ocak 2025 09:34
Semra sonuçtan çok memnun

Semra
02 Ağustos 2023 13:01
"Arayan müşteri temsilcisi çok ilgiliydi. Teşekkürler..."