Opet Pompacı Takılı Unuttu

Nazif
18 Eylül 2023 23:02

18 Eylül 2023 pazartesi günü saat 21:00 civarında Elvankent Ankara ahimesut Bulvarı'ndaki Opet istasyonundan ***3 plakalı aracımla yakıt aldım. 100 TL ödedim ve ödeme için markete girdim. Ödememi yaptıktan sonra yıkama jetonu aldım ve görevliye fişi verdim. O da bana yakıt fişini uzattı. Teşekkür ettim ve hayırlı akşamlar diledim.
Arabama bindim, çalıştırdım ve sadece 4 metre ilerledikten sonra aracımın tamponu, yakıt dolum ağzı, plaka lambaları ve park kamerası gibi tüm parçalar kırılarak düştü.

Bu durumla ilk defa karşılaşıyorum. Pompacı arkadaş bana taktırabileceğimi söyledi, ancak bu durum daha büyük sorunlara yol açabilirdi. Çünkü pompa hala gaz basmaya devam etti. Yarın yaptırmazsam daha büyük bir sorunla karşılaşabilirim. Arabada küçük oğlum da vardı ve daha büyük bir sıkıntı yaşanabilirdi.

19 Eylül 2023 11:13 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Nazif Ü., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

Aybala
24 Haziran 2024 15:59
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yakıt Dolumu, İlgisiz Yetkililer Ve 20.000 TL Zarar: Opet Seyahatimizi Kabusa Çevirdi

Erkan
23 Ağustos 2025 14:51
Tuğrul sonuçtan çok memnun

Tuğrul
23 Haziran 2024 14:59
"Opet müşteri memnuniyetini sağladı. İlgili müşteri temsilcisine teşekkür ederim..."
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
05 Haziran 2024 10:08
Opet'te Pompacı Araç Anahtarımı Kırdı!
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kaan
09 Ocak 2024 22:10