Ömer sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2023 14:21

Kardeşim Almanya'dan gelirken hediye olarak Cybex Eezy Twist bebek arabası almış. Daha bir ay önce aldığı ürünü hiç açmadan Türkiye'ye getirmiş. Ürünü açtığımızda bebek koltuğunun oturtulduğu yeri sabitleyen bir parça yerinden çıkmış ve çatlamış haldeydi. Ben buradaki servise mail attım. Parçası varsa değiştirilsin yoksa eğer zaten çatlak yer yapıştırılıp rahatça kullanılır durumda en azından çıkan parçayı yerine takın dedim. Servisteki '****@operaistanbul.com' kişinin yazdığı cevap bana yazdığı maili aynen yazıyorum: Kırık parçanın tamiri mümkün değildir. Kırık olan bölge şaseye bağlıdır. Şasi üzerinde oluşan kırık için komple şasi değişimi yapılması gerekmektedir. Eezy Twist siyah şasi stoklarımızda mevcut olup, 7.000,00 TL ücreti bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğimiz hesaba havale yaptıktan sonra bize telefon, açık adres bilgilerinizi ve ödeme detayını ya da dekontunuzu aktarabilirseniz ürün adresinize anlaşmalı kargo ile karşı ödemeli olarak 5 iş günü içinde gönderilecektir. Hesap No: 5060**64 Yapı Kredi Seyrantepe Şubesi (1071) IBAN No : TR50**************************64 Alıcı İsmi:Eser Puset Elektrik Elektronik Tamir Bakım Servisi. Bu kadar para odaklı çalışan bir firma görmedim. Parayı yollayın ürünü yollayalım ne demek ya! Ben ürünü Almanya'dan 300 Euro'ya aldım. Çok kaliteli diye millete 25.000 TL'ye sattığınız ürüne 7000 TL verdim. Ürünün şasesinde hiçbir şey yokken sadece şasi üzerinde civata ile montajı yapılmış plastiği değiştirecekken arkadaşlar plastik parça yerine bu salaklıkla biraz parasını yiyelim sandılar galiba. Mağazanıza gelen şımarık müşterilerden değilim. Ben karıştırıyorsunuz galiba. Altı üstü bir plastik için kocaman şaseyi hangi akla hizmet değiştirip yetmiyormuş gibi 7000 TL istemeniz kadar ahlak dışı bir davranış olamaz. Yazıklar olsun. Bu markayı her yerde kötüleyeceğim. Tüm sosyal mecralarda, her yerde yazacağım. Opera İstanbul insanlardan tonla para alırken keşke bu paralar karşılığında hizmette sağlasalar. Bu kalitesiz ürünü Almanya'da kullanan bile yok.

Ömer
Ömer
26 Mayıs 2023 11:04

Ürünümü kendim tamir ettim. Masrafım 100 TL oldu. Böyle dolandırıcı insanlardan para koparma peşinde olan kalitesiz, müşteri memnuniyeti umurlarında olmayan bir marka ben daha görmedim. Almanya'ya da mail attım ve bunları şikayet ettim. Asgari ücret 8000 TL olduğu ve ürünü 21.000 TL'ye sattığınız bir ülkede ürünün parçası nasıl 7000 TL olabiliyor anlamış değilim. 100 TL'ye kendim hallettim. Bu kadar dolandırıcısınız

Yasemin
Yasemin

Merhaba nasıl tamir ettiniz acaba

Operaistanbul-cybex Easy Twist Teknik Servis

Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Cybex Bebek Arabası İçin Türkiye'de Destek Alamadım, Mağazada Kötü Muamele Gördüm

31 Temmuz 2025 20:00

13 Ağustos 2025 18:24