Oguz sonuçtan hiç memnun değil

Opel'in Fransa'dan 1 Aydır Getiremediği Yedek Parçalar!

Opel'in Fransa'dan 1 Aydır Getiremediği Yedek Parçalar!
09 Ağustos 2023 17:22

10 Temmuz 2023 tarihinde arkadan hasarlı Opel Astra j Sedan aracımı Avcılar beysan sanayi sitesindeki Opel erdemir'e götürdüm aracıma eksper baktıktan sonra 12 Temmuz 2023 tarihinde ilgili parçalar sipariş verilmiş, 13 Temmuz 2023 tarihinde servise gidip aracımın akıbetini sordum ve bana o araç yurt dışından parça bekliyor, ne zaman gelir diye sorduğumda yurt dışından gelecek parçalarda belli tarih veremiyoruz dendi, asıl olay bana eksperin geldiğine rapor tutulduğuna dair bilgi verilmemesi ve yurt dışından parça sipariş edeceğiz ne kadar zamanda geleceği belli değil aracınızı bizde yaptırmak istiyor Musunuz diye sorulmadı, sipariş verildiği için ben de çok üstüne düşmedim fakat en son ki ziyaretimde yani 7 Ağustos 2023 tarihinde gittiğimde ki 28 gün geçmiş sipariş tarihinden halen parçaların gelmediği Opel Türkiye ile konuşup destek istemem gerektiğini söylediler, ben de Opel Türkiye'yi aradım, c*** hanımla görüştük 2 iş günü içinde parçaların kargo durumu ile ilgili bilgi verileceği söylendi, bugün yani 9 Ağustos 2023 tarihinde 30 gün geçmesine rağmen h*** hanım arayıp parçaların halen Fransa'da olduğunu aktardı, benim aracımın bagajı kapanmıyor, bagajın içerisi toz içinde ve herhangi bir hırsızlık durumuna açık şekilde ben sokağa park etmek zorunda kalıyorum, tatile çıkmak istiyorum fakat parça beklediğim için çıkamıyorum, gayet açık şekilde mağdurum.

14 Ağustos 2023 18:07

11 Ağustos 2023 tarihinde Opel'den Ezgi hanım tarafıma ulaştı ve yurt dışından 2 parça beklediklerini, biri sağ arka çamurluk stobu biri de bagaj kapağının olduğunu aktardı ve bagaj kapağı için halen bir tarih verilmediğini yanlış anlamadıysam sıfırdan üretileceğini, yani halen ortada bir bagaj kapağı olmadığını, sağ arka stopun da 25 Ağustos 2023 tarihinde Türkiye'ye geleceğini tahmin ettiklerini söyledi, bu da demek oluyor ki 45 gün sadece bir stop lambası için beklemiş olacağım, bagaj kapağı halen ortada yok, onun için de herhalde 60-70 gün beklemiş olacağım, gerçekten mağdurum, bu şikayeti okuyanlara şahsi yorumum 2018 model bir aracın yedek parçası Türkiye'de yok yurt dışında hele hiç yok ki sıfırdan üretilecek diyorlar, o yüzden PSA gruptan araç alırsanız 2 yılda bir satıp son modelini alın ki benim gibi mağdur olmayın.

27 Ağustos 2023 03:08

25.08.2023 tarihinde stop lambasının Türkiye'ye geleceğini burada bir önceki gelişmemde aktarmıştım, o gün sabah 11 de Opel Türkiye'yi aradım, bir beyefendi ''buraya not düşülmüş sürecin son durumu hakkında bugün sizi arayacaklarını ve bilgilendireceklerini belirtmişler'' dedi, Okey dedim bekliyorum, saat 15 gibi tekrar aradım yine aynı şekilde bir cevap aldım ve dedim ki mesainiz bitmeden aramanızı bekliyorum, saat 16 gibi bir hanımefendi Ezgi hanım işyerinde olmadığı için onun yerine vekaleten arayıp parçanın geldiğine dair bilgilendirdi ve bagaj kapağının da kargoya verileceğini söyledi, eylülün 1 inde bagaj kapağı için tekrar arayacağına dair bilgi verdi, tahminimce eylül 15 ile 20 arasında bagaj kapağı gelecek ve ben sadece bu iki parça için 65-70 gün beklemiş olacağım, montaj ve tamir süreci de en az 7 gün sürecek diye düşünüyorum, gerçekten inanılır gibi değil, yeniden söyleyeyim PSA gruptan araç alırken tekrar tekrar düşünmenizde fayda var.

Osman
Osman

Yıllarca üretilen aracın yedek parçası nasıl stoklanmaz Afganistan mı burası

Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Ertan
13 Temmuz 2023 08:13
Mustafa sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2024 18:47
"Çok acı çektik ama sonu güzel bağlandı."
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Servis Süresinin Aşılması Ve İkame Araç Talebinin Karşılanmaması

Yunus