İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka Mağdur Eder!

16 Eylül 2024 08:48

Opel Mokka 2022 model markalı aracım 8 Eylül tarihinde motor arızası uyarısı verdikten sonra çalışmadı. Çekici ile Diyarbakır Odabaşı servisine götürdüm. Yetkili serviste çok yoğun olduklarını, aracın arıza tespitinin uzun süreceği söylendi. İkame araç talebinde bulundum ama arıza tespiti yapılmadan ikame araç verilmeyeceği söylendi ve 1 hafta olmasına rağmen arıza tespit edilemedi. PSA grubuna ait birçok markanın da buna benzer sorunlarla müşterilerini mağdur ettiklerini deneyimledim. PSA grubu araçları tercih etmek yanlıştı. Beş yıl boyunca Uzakdoğu markalı aracım bir gün dahi beni üzmedi, mağdur olmadım. PSA araçları pişman eder.

profile profile profile
27 Aralık 2024 22:57

Aracım her çalıştırdığımda motorda arıza var servise gidiniz yazısı çıkıyor ve motor arıza ikaz ışığı sürekli ekranda ve Opel bunu çözemiyor

11 Haziran 2025 12:24

1 yildir aracımdaki arızayı tespit edemediler çözüm yok motor arıza ışığı sürekli yanıyor artık servise gitmiyorum kabullendirdiler

Yelda
Yelda

Merhabalar, benim aracımda da benzer sorun olmuştu ve her servise götürdüğümde hata ışığını söndürüp hata gözükmüyor diyerek geri verdiler. Sonunda sanayideki ustam turboda çatlama olduğunu buldu, parçayı değiştirdik. Şu anda en azından o sorun giderildi.

İbrahim

Teşekkürler inşallah bende baktırayım sorun çözülürse olumlu veya olumsuz yazarım

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

34000 Kmde Motor Arızası Ve Yavaş Servis Süreci Mağduriyeti

Hakan
22 Haziran 2025 13:33

Garanti Kapsamındaki Opel Mokka'da Motor Arızası Ve Servis İlgisizliği

09 Eylül 2025 22:40
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Opel Mokka'da Elektrik Tahrik Sistemi Arızası Ve Servis Sürecinde Mağduriyet

Samet
07 Ağustos 2025 11:46