Derya sonuçtan hiç memnun değil

Opel Insıgna Teyp Arızası

Derya
21 Mayıs 2024 19:13

2017 model Opel marka aracımın garanti süresi dolmadan iki farklı zaman diliminde teyp ekranının donmasıyla ilgili şikayette bulundum. İlk raporlamalarda bir sorun bulamadıklarını, ikinci raporlamada ise Opel merkezi ile görüşeceklerini bildirdiler. Bize ikinci raporun sonunda yazılım güncellemesi gerektiğini, ancak gerekli yazılım güncellemesinin ellerinde olmadığını ifade ederek uzun süre beklettiler. Daha sonra bizi arayarak yazılımın geldiğini, fakat garantimizin sona erdiğini ve işlemin ücretli olacağını söylediler. Bunun üzerine Opel genel merkezi ile iletişime geçtim ve garanti kapsamında I**** Hanım'ın yardımıyla yazılımın yüklenmesini sağladım, ancak teyp düzelmedi. Aynı gün tekrarlanan sorunlar üzerine servisi aradım ve cihazı tekrar teşhis için götürdüm. Bu sefer yazılım kaynaklı olmadığını, dokunmatik ekranın problemli olduğunu ve ekranın değiştirilmesi gerektiğini belirttiler. Değişim için 40 bin TL gibi bir maliyet çıkarıldığını belirttiler. Tekrar genel merkezle iletişime geçtiğimde, I**** Hanım aracın yaşından dolayı bu tür sorunların yaşanabileceğini ve yardımcı olamayacaklarını ifade etti. Ben iki farklı yıl içinde garanti sürem dolmadan teypte bir problem olduğunu ısrarla dile getirdim ve başvurularımı resmi olarak yaptırarak kayıt açtırdım. Sorunu bulamayan ve ikinci kez yanlış teşhis koyan Opel'e, burada benim suçumun ne olduğunu soruyorum. Garantim dolmadan yaptığım başvurular göz önüne alındığında, bu sorunu sizin çözmeniz gerektiğini düşünüyorum. Başka bir çözüm yolu olmadığı için sizleri mahkemeye vermeye karar verdim. Tüm evraklar elimde ve başka bir seçenek bırakmadınız. Yazıklar olsun.

Opel Corsa 2023 Ekran Donma Sorunu

18 Nisan 2025 16:58
Oya sonuçtan memnun

Oya
24 Mart 2025 15:22
"Yaşadığım olumsuz süreci yaptığınız hediye indirim jesti ile telefi etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Umarım bundan sonra böyle tatsızlıklar yaşamayıp Opel'i tercih etme konusunda yanılmamış olurum."
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa'nın Klima Sorunu Bir Yıldır Çözülemiyor, Mağduriyetim Artıyor

Merve