Ummugulsum sonuçtan hiç memnun değil

Opel Gaz Takılı Kaldı

Ummugulsum
30 Aralık 2023 19:12

Merhaba aracım 2020 model 1.5 dizel otomatik Crossland. İlk sahibiyim. Bakımları serviste yapıldı. Kavşaktan geçerken gaz verdim ve aracın gazı takılı kaldı karşıya uçarak geçip zor durdum. P ye alıp kapattım. Tekrar çalıştırdım araç durduğu yerde gaz ibresi sonda. Birkaç defa böyle kontağı kapatıp tekrar tekrar çalıştırdım. Yine aynı sorun devam etti. Saat 17 ve hafta sonu olduğu için servise ulaşamadım. Biraz sonra tekrar aracı çalıştırdım ibre normale döndü. Nedenini bilmiyorum ama kavşakta diğer yönden araba gelseydi ölmüştük

Yakup
Yakup

Opel kullanıcıları çok memnun özellikle satarken hiç bahsedilmiyor

Onur

Geçmiş olsun, sorun nedenmiş bula bildiniz mi? Aynı sorun benim Insignia da, 2 aydır 60 bin tl harcadım fakat sonuç daha kötü, ayağımı gazdan çekince gaz takılı kalıyor beş on saniye sonra bırakıyor gazı, motor ışığıda yaktı, emme monifoldu dediler değiştik yağ basıyor dediler motor açılacak açtık bir ton şey değişti yaptık ettik, sonuç yine Aynı kafayı yedirtti bize resmen

Onur

Bende şu an o problem yok, ama bir ara motoru yıkatmıştım o sorun oluşmuştu, sensörlere su kaçmıştı maf sensörünü falan temizlettim kaputu açıp güneşe tuttum düzeldi

Ali
Ali

Merhaba bende aynı sorun var motor gücü azaltıldı ve hareket kırmızı çizgilere ulaşıyor devir daim su pompası dediler değiştim yedek su panpasi dediler değişti. Radyatör dediler değişti üst kapak dediler onu da yaptık ama sonuç alamadık siz çözüm bulduysanız paylaşır sanız sevinirim

Sait sonuçtan hiç memnun değil

Opel O*** Crossland İle Kısa Sürede Yaşadığımız Sorunlar Yumağı

Sait
06 Ocak 2024 13:17

Opel Servisinden Beklenmedik Direksiyon Kilitlenmesi Ve Yetersiz Yardım

Yavuz
28 Şubat 2025 16:34
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
20 Haziran 2024 23:52