Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Üretim Opel Sıfır Araç

23 Ekim 2023 19:25

Merhaba 2021 Nisan ayında sıfır beyaz renk siyah tavan Opel araç aldım 1 ay öncesi aracın tavan kısmında siyah renk tavan boyanın attığını gördük. Merkezi artık dosya açtılar buradaki servise gittik aracın üretim hatalı boya atması olduğu söylediler. Bizi bir aydır bugün yarın karara bağlanacak diye beklettiler 1 ayın sonda araca sadece 70000 TL değer kaybı vereceklerini başkada herhangi bir işlem olmadığını bildirdiler. Bende sıfır hatasız araç aldığımı aynısı ile değişimini hatalı araç aldığımı belirttim ama bilgi veren hariç hiçbir birime ulaşma ihtimalim yok muhatap bulamıyorsunuz. Firmadan şikayetçiyim. Tüketici olarak haklarımın farkındayım. Aracın değişiminin yapılmasını istiyorum. Firma sattığı malın arkasında durmayacaksa Opel araç pişmanlıktır

10 Kasım 2023 20:48

Avukat aracılığı ile ihtar gönderdik dalga geçer gibi 70binden 90bine çıkarttılar fiyatı ama böyle sorun varsa korkmayın açın davayı tavan boyası atmasından biz haklıyız onlarda zaten haklı olduğumun farkında oldukları için fiyat arttırdı ama dava sürecine başladık ben hatasız sıfır araç aldım sıfır hatasız araç değişimi istiyorum kimse parayı kabul etmesin

Ayşe
Ayşe

Davanız sonuçlandı mı acaba?

Serhat
Serhat

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum. Davanız ile ilgili gelişme var mı?

Saygun
Saygun

Hocam Merhabalar, davanız ne aşamada acaba, benzer durum bizde de çıktı maalesef.

Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka'nın Boya Sorunu Ve Değer Kaybı Mağduriyeti

Nurullah
17 Nisan 2025 23:22
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Fuat
13 Eylül 2024 11:23
Mesutcan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Tavan Boya Kalkması

Mesutcan