Selda sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Zeynep Gökçen Kule Yanlış Botoks Uygulaması

17 Kasım 2023 09:44

Zeynep gökçen kule botoks uygulaması. Muğla menteşe bölgesinde zeynep hocaya 1 ay önce botoks yaptırdım. Hoca çok ilgiliydi. Ancak kaş ortası 1 ay sonra tamamen eridi.
Kaş düşüklüğü ve donuk yuz ifadesi oldu. Çok fazla yan etki yaşadım. Maalesef memnun kalmadım. Bu hocaya yaptırdığım ikinci işlemdi, ama ikisinden de memnun kalmadım.

06 Ocak 2024 08:55

Merhaba, Bir hizmet aldığımızda memnun kalıp kalmadığımızı paylaşmak tüketici olarak en tabii hakkımız. 1. Uygulamada botoks hemen eridiği için mevcut etkiler beni rahatsız etmemişti. Bu nedenle zaten aynı hocaya tekrar başvurdum 2. Özelde yapılan uygulamada meydana gelen yan etkiler, hemen erime vs. Yaşadığım üzüntüyü yine böyle Instagram'da mesajlar kısmında yazmıştım. Paylaşabilirsiniz hocam.

Zeynep

Diğer yazışmalarımızı da paylaşayım isterseniz, size kaş arası bölgenin botoks ile düzelemeyeceği bilgisi verilmişti, kontrole gelmeme konusunda ısrarınızdan ötürü de diğer şikayetlerinizi değerlendirme şansım olmadı, ilaç koordinatörü olduğunuz için ilacın parasından fazla bir para aldığımı tespit etmiştiniz bunu da ekleseydiniz keşke şikayetinize. İyi günler diliyorum 🙏

Selda

Randevuya gelmemenin nedeni yanlış yapılan botoks uygulamasını düzeltmek için yüzüme başka bir uygulama yapılacağı teklif edildi. Güvenimi kaybettiğim için randevuya gelmedim. İlaç ücretine gelince ben sadece kendimde ilacı tedarik edebilirim dedim. İlgili olduğunuzu da yazdım Olumlu veya olumsuz yorumlara açık olmanız gerekirdi. Allah'a şükür ki botokslar hemen eridi kurtuldum. Size de iyi Günler dilerim.

İyi Günler hocam🙏

Merhaba Selda hanım

Nergiz sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Özgür Çetiner Polikliniği (Marmaris) Masseter Botox Mağduriyeti!

26 Ekim 2023 17:29

Uzm. Dr. Tuba Çakmak Botoks İşlemi