Op. Dr. Süleyman Kumbasar Burun Ameliyatı Oldum!

11 Aralık 2023 14:28

24.02.2022 tarihinde bu şahısla ameliyat oldum. Burnumda nefes alma sorunum vardı, ameliyattan önce muayenede 'böyle bir burun yapacağım, şöyle yapacağım' diyerek beni inandırdı. Ameliyattan önce odaya gelmedi, asistanı geldi. Kendisini sorduğumda 'başka bir ameliyattan çıktı, dinleniyor, ameliyat masasında gelecek' dedi. Ancak orada da yoktu. Ne olduğunu anlamadan narkoz verildi.
Gözümü açtığımda odada arkadaşım vardı ve hala kendime gelememiştim, doktor yoktu. Ertesi gün taburcu oldum ve asistanı aradım, doktoru hiç hastanede görmediğimi söyledim. 'nerede bu doktor? ' dedim, 'sizin ameliyat sonrası kalp krizi geçirdi, şu an başka bir hastanede' dedi.
Bir hafta sonra sargılar ve tamponlar alındı ve aynaya baktığımda, burnumun sol tarafının çok büyük ve düşük, üst tarafında ise bir kambur oluştuğunu gördüm, çok sinirlendim. Bu şahıs ve asistanları 'normal şişlikler var' dedi. Ancak bu kadar bozukluk nasıl şişlikten olurdu? 3 ay, 6 ay geçti, aynı durum devam etti. Hep aynı yalanlar. Nefes alamıyorum ve burnumun görüntüsü kötü durumda. En sonunda '1 yılınız dolunca ikinci bir ameliyat yapacağım' dedi. Şimdi buna nasıl güveneyim?
Daha kötü yapmayacağına dair bir garanti yok. Ve o kadar para verdim. O zaman özel hastane fiyatları ortalama 10 bin tl iken, ben 'iyi olsun' diye 16 bin tl vermiştim. Şimdi başka doktorlar ikinci ameliyat için 100 bin tl'den aşağı yapmıyorlar.
Beni maddi ve manevi olarak hayatımın en kötü zamanını yaşamama sebep oldu. Para odaklı, insan canını önemsemeyen insanlar. Beni bir kere bile aramadılar, hep ben aradım.
Hukuk yoluyla ameliyat öncesi sözleşmesiyle kendini garantiye alıyorlar. Başka doktorlara muayene oldum, hepsi hatalı ameliyat dediler. Hukuk süreci başlatmayı düşünüyorum. Benim gibi mağdur olan arkadaşlar bana ulaşsın, beraber olursak bir çözüm olabilir. Çevrenizde bu doktora ameliyat olacaksa onları uyarın. Buraya yazmayacaktım ancak hem kendi hakkımı savunmak için yazdım. Biliyorum biraz uzun oldu, ancak her şeyi yazmak istedim.

Gizem

Merhabalar, benim de başıma aynı şey geldi.

Op. Dr. Soner Kadıköylü Estetik Operasyon Yamuk Burun

Ceren
01 Ekim 2023 03:04
Op. Dr. Soner Kadıköylü Estetik Operasyon Yamuk Burun
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Deniz Yazıcı İzmir Burun Ameliyatında Mağduriyet

Özlem