Merve sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Funda Aköz Saydam Hatası

14 Mart 2024 12:34

20.09.2023 tarihinde meme küçültme ameliyatı oldum. Çok fazla doktor ile görüşme sonucunda kendisine güvenerek ameliyat olmaya karar verdim. Fakat diğer memelere göre fazlasıyla büyük göğüse sahip olduğum için kendisi bana iyileşme sürecinin farklı olacağını zor olacağından bahsetti ve bende kabul ederek ameliyat oldum. Kendisi de ameliyat sürecinde ve sonrasında da belli bir zamana kadar gayet ilgilendi benimle. Fakat sürecim çok zor geçti sol göğüsümün altındaki dikişlerim açıldı ve kendisi 2 kez tekrardan dikmek zorunda kaldı ama ikisinde de dikişlerim tutmadı ve artık oradaki açık yarayı kendi haline bırakmaya karar verdik ve yurt dışında yaşadığım için 3 ayın sonunda yurt dışına dönmek zorundaydım ve açık yara ile döndüm.
Sonrasında da yaram kapanana kadar benimle uzaktan ilgilendi kendisi. Fakat zaman geçtikçe iki göğüsümün arasındaki dikişim de bir farklılık görmeye başladım ve orada bir boşluk ve o boşluktan sürekli iltihap ve pislik gelmeye başladı. Kendisine bunu ilettiğimde başlar da temiz tutmam gerektiğini oksijenli su ile temizlemem gerektiğini söyledi ve o şekilde yaptım fakat olacak gibi değildi ve bunu dile getirdim rahatsız olduğumu söyledim kendisine. Kendisinden şöyle bir yanıt aldım 'orada bir plastik cerrahine görün zor bir işlem değil buranın dikilmesi lazım' anlam veremeyerek bu nasıl olur diye düşünerek buradaki bir plastik cerrahine göründüm ve göğüsümün gayet güzel olduğunu izlerimin çok olmadığını yapan doktorun gayet güzel yaptığını ama nasıl ortasında böyle bir hata yapabildiğini söyledi. Yani bunun bir doktor hatası olduğunu kabul etti. O küçük boşluğu dikmek için benden bir miktar ücret istediler ve bende bunu kendisine ileterek sorumluluk almasını zaten kendisine yüklü miktar ödeme yaptığımı kendisinin hatasından ötürü bunu karşılamayacağımı söyledim.
Fakat kendisi asla hatasını kabul etmeyerek birkaç hafta öncesinden dikilmesi gerektiğini söyleyip, şimdi ise bana bu boşluğun kesinlikle dikilmemesi gerektiğini dermatolojik sorun olduğunu belirtti.
Kesinlikle bunu kabul etmediğimi ve bunun tamamen doktor hatası olduğunu ve gerekirse buradaki hastanelerden gerekli raporları alacağımı ve kendisini dava edeceğimi kendisine bildirmeme rağmen sorumluluk almayıp durumu saptırarak başka yerlere çekip beni manipüle etmeye çalıştı. Elimden geldiğince her yere yazacağım ve kendisinden şikayetçi olacağım.

Ayça
Ayça

Bende hem burun ameliyatı hem meme ucu ameliyatı oldum. Bu doktor hanımefendi hakkında ilk şikayeti yazan benim. Ama şikayetten sonra hastalarına olumlu yorum yazdırıyor muhtemelen ricayla tabi. Hatalarının arkasında durmayıp hastayı kaderine terk ediyor. Ben bizzat yaşadım. Funda hanım doktorluk kesip biçmek olsaydı kasaplardan ne farkınız kalırdı? Sorumluluğu kaldıramıyorsanız bu işi bırakın artık!

Merve
Merve

Sizinle iletişim e geçmek istiyorum ayça hanım

Op. Dr. Sema Özden Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağım

20 Nisan 2024 17:47
Op. Dr. Sema Özden Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağım
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Dürdane Keskin Meme Dikleştirme Ameliyatı

31 Ocak 2024 17:25