Onvo Ov 012x Plus Hatalı Ürün

Zzulfikar
07 Ağustos 2023 15:56

İnternet üzerinden satın almış olduğum 4 Ağustos tarihinde teslim aldığım Onvo ov012 X Plus marka model Scooter ilk kullanım aşamasında arka stop lambası yolda ilerlerken sürüş halindeyken kırılıp tekerin arasına sıkıştı ve kırıldı kendiliğinden. Kurulum aşamasında direksiyonun sol tarafı sıkılmadı almış olduğum ürün çift çeker olup çift çekerde ön tekerden garip titreme sesi geliyor ve hızlanma yapmıyor. Bu konularla ilgili müşteri hizmetleri tarafından Uşak merkez Vatan Bilgisayar'a yönlendirildim. Buradaki arkadaşlarda yardımcı olamadı. Tekrar müşteri hizmetlerini aramamı istediler ve yine aynı şekilde yardımcı olamadılar. Servise yönlendirildik fakat servislik bir durum yok sonuçta sıfır almış olduğum hatalı ürünü iade etmek ve değiştirmek istiyorum. Bu konuda ivedi bir şekilde yardımlarını bekliyorum.

08 Ağustos 2023 09:20 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

04 Eylül 2023 15:55

Zülfikar Bey, Kayıtlarınız kontrol edildi, talepleriniz ve cihaz aciliyeti için ilgili departmanla görüşmeler sağlanmakta.

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
14 Eylül 2023 12:22
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
11 Kasım 2023 21:18

Muhammet
04 Aralık 2023 16:17
Cıvan sonuçtan hiç memnun değil

Cıvan
04 Ekim 2023 14:13
Osman sonuçtan memnun

Osman
13 Temmuz 2023 09:15
"Teşekkürler."
Onvo Ov-012 Aldığımızdan Beri Problemler Bitmiyor!
Onvo Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru