Birol sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 20:24

A101'den kesinlikle Onvo 32 inç Android TV birçok uygulamayı açmıyor. Turkcell TV+ çalışmıyor, Netflix eski sürüm ve yetkililer ilgilenmiyor. Ne bileyim, programların lisansları bile yok, anlamadım. Ben aldım ve pişmanım, geri de almıyorlar. Şimdi odada duruyor.

24 Aralık 2023 16:39

Onvo 32 6000 Android LED TV almayım program lisansı yok açmıyor müşteri hizmetleri dalga geçiyor dönüş olmuyor3 kere aradım bilgi verdim efendim 24 saat dönüş olacak dedi ne arayan var ne de soran Turkcell Plus TV açmıyor servis gelmedi anlamadım iade almıyorlar

Ek
21 Aralık 2023 20:06
Onvo LED TV Lisans Yok!

A101 sakına Onvo 32inc Android TV almayım çok şey açmıyor Turkcell Plus açmıyor Netflix eski sürüm yetkiler bakmıyor ilgilenmiyor ne bilim programı lisanları yok anlamdım sakına almayım elinde kalır ben aldım pişmanlık geri almıyorlar neyse duruyor simdik odada

22 Aralık 2023 08:14 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

22 Aralık 2023 08:20

Otomatik mesaj cevap vermek güzelmiş önemli olan sorun çözmek iade almanı istiyorum gerek yok

26 Aralık 2023 13:09

Lisan olmadı için Turkcell Plus açmadı için A101 geri götürdüm iade geri almadılar Onvo müşteri hizmetleri Ankara Keçiören Onvo şubesi tel verdi oda açmıyor zorla teli buldum oda WhatsApp numarası verdi onda açmıyor yani kimse bir şey yapmıyor A101 ve Onvo almayın

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Root'lanmış Sahte İşletim Sistemli Onvo 320V6000H

Yağmur