Onvo Ankara Çankaya'da Yetkili Servis Hizmetleri Ve Müşteri Memnuniyeti Üzerine Bir İnceleme

22 Kasım 2023 23:56

Ov32F700 model 82 ekran Onvo TV aldım. 16.01.2023 tarihinde Ankara Çankaya Onvo servis (tel:03122345050) yetkilileri kurulumu yaptı. Ekim ayında TV elektrik alıyordu ancak açılmıyordu. Birkaç gün sonra açıldığında ekranda 'Android recovery, factory data reset' gibi yazılar olan bir ekran çıktı. Yine aynı servis ekibi geldi 25 Ekim 2023 'te TV aldı gitti ve herhangi bir bilgilendirme için aranmadım. Ben iki hafta geçince yukarıdaki tel. İ aradım, İstanbul'dan kart gelecek haftaya gelir dendi. İki hafta sonra yine aradık pazartesi getireceğiz dendi. Salı aradık, sisteme yanlış girilmiş çarşamba dendi S**** Y******* tarafından. Bugün 22 Kasım Çarşamba ve öğleden sonra aradım serviste bugün gelecek dendi. 23 Kasım olmak üzere ve TV yok. Başına bir şey geldi diye düşünüyorum. TV alabilirsem bir daha bu servisi aramayı düşünmüyorum.. Mağdurum ve doğru dürüst bir bilgi kendileri arayıp vermedikleri gibi biz arayınca ya da mesaj atınca da cevap vermiyorlar ya da oyalaya oyalaya erteleye erteleye bugüne getirdiler. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne de şikayette bulunacağım. 1 aydır TV yok. Şikayetçiyim.

23 Kasım 2023 08:31 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

23 Kasım 2023 09:51

Merhaba, Servis ile görüşmeler sağlandı bugün içerisinde size gerekli bilgileri aktaracaklar.

11 Aralık 2023 15:51

Çok teşekkürler. Hemen ilgilenmişsiniz. 24 Kasım 2023 Cuma günü televizyonum teslim edildi. Keşke bu süreç olmasaydı ancak çok hızlı çözüm bulmuş olmanıza çok sevindim. Tekrar teşekkür ederim.

Onvo TV 60 Gündür Serviste Değişim İçin Bekliyor

Burhan
20 Eylül 2023 17:35
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
08 Ocak 2025 13:51

Saban
02 Eylül 2023 19:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
06 Temmuz 2024 18:51
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
04 Eylül 2023 12:06