Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 14:07

Onvo ov-012 model Scooter'ımda birçok sorun yaşamaktayım. Arka motorun jantına bağlı olan siyah, bir ucu kapalı somun kendi kendine düşmekte. Yanımda alet çantası taşıyorum ve iki günde bir sıkıyorum. Servise başvurduğumda, gerekli parçanın kendilerinde olmadığını ve bir nalburdan ölçü alarak temin etmem gerektiğini belirttiler. Daha sonra arka fren diskinin yamuk olduğunu ve düzgün ayarlanmadığı için aşırı sürtünmeden dolayı yamulduğunu fark ettim. Bu durum hızımı ve menzilimi ciddi anlamda azaltıyor. Arka kaliperi söktüm ve arka frene bastığımda, kaliperin yayı kaybolduğu için fren pistonunu Elle geri ittirmem gerekiyor. Aynı durum ön fren pistonunda ki yay için de geçerli; frene bastıktan sonra pistonu ileri ittirmem gerekiyor. Aksi takdirde motor freni açık durumda kalarak 'uyarı' veriyor. En önemlisi, gaza bastıktan sonra kablo kendini geri çekiyor. Bu yüzden motor kablosu koptu ve kendi imkanlarımla onarmak zorunda kaldım. Servis yoğun olduğu için Scooter'ımı bir aydan kısa sürede alamazdım. Daha sonra farın tüm vidaları düştü ve zar zor uygun vida bularak yerlerine monte ettim. Şimdi ise taşlı yollardan geçerken veya viraj alırken motor arızası veriyor ve 5-10 saniye içinde kendiliğinden düzeliyor. Çevremden birçok kişi Scooter'ın döküldüğünü ifade ediyor. Ben bu durumda Scooter'ı nasıl güvenle övebilirim? Örneğin, tümsekten geçtikten sonra motor arızası verip gaz kesiyor ve yarım ila bir saniye sonra tekrar gazı bırakıp basmam gerekiyor. İleride bu sorunum hakkında destek olabilir misiniz? Rica ederim.

20 Mayıs 2024 14:34 (Şikayetten 27 dakika sonra)
25 Mayıs 2024 11:48

14 Eylül 2025 17:30
Satın Aldığım Scooter'da Sürekli Arıza Ve Servis Sorunları Yaşadım

Yamaç
05 Eylül 2023 12:00
Bedri sonuçtan hiç memnun değil

Bedri
19 Temmuz 2023 15:05