Melih sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 07:51

Merhaba,
Ürünü 16.12.2024 tarihinde A101 den aldım. Aldığımız günden bu yana sürekli E1 hatası almaktayım. Cihaz kılavuzunda ve internette belirtilenleri yaptım ancak değişmedi. Cihaz ısıtma esnasında bu hatayı veriyor.
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ediyorum.

31 Aralık 2024 08:11 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetimi Departmanından Sedef. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

02 Ocak 2025 23:28

Merhaba; Tarafıma dönüş olmadı. Cihazı iade etmek istiyorum. Neden yardımcı olmuyorsunuz?

04 Ocak 2025 10:54

Melih Bey Merhaba, Şikayetiniz üzerine sizlere ulaşım sağlayamadık. Fakat bulunduğunuz bölgeye ait servis bilgilerini SMS yolu ile sizlere ilettik. Servisimize başvurup destek talep edebilirsiniz. İyi Günler Dilerim. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

04 Ocak 2025 10:57

Merhaba; Tarafıma gönderdiğiniz yetkili servis bildirimi İstanbuldadır. Ben Mersin de yaşıyorum. Yenişehir ilçesinde oturuyorum, Akdeniz ve Mezitli ilçelerine de yakınım. Neye göre bu servis bilgilerini gönderdiniz anlamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz. Cihazı fişiyle beraber A101 in önünde yakacağım artık. O noktaya getirdiniz.

04 Ocak 2025 11:00

Cihazı aldığım eve getirdiğim ilk gün bu hatayı verdi. Niye iade edemiyorum? Nasıl bir markasınız anlamıyorum. Cihazda bu sorun kronik değiştirmek istiyorum.

Eren
01 Haziran 2025 19:47