Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Ultrason Randevu Sorunu

15 Ocak 2024 02:01

Ultrason randevu sisteminde her hastaya 13.30 / 15.30 arası "idrara sıkışık gelin" yazılıyor. Gelen hastalar sırasının ne olduğunu bilmiyor, Ultrason oda monitöründe hasta adları gözükmüyor. Gelen hastaların birçoğu da 65 yaş üstü. Belirsizlik, sıranızı bilmemek ortamı geriyor. Hastalara birer numara verip, monitörden takiplerini sağlamak bu kadar mı zor? Bu çok yakışıksız ve ilkel bir durum, şiddete davetiye çıkarılıyor.
22 Aralıkta yaşadığım bu durumu bir Eğitimci olarak bu içime sindiremedim, gerçekten üzüldüm. Herkesin sırasını bilerek, şeffaf bir şekilde takibini sağlamak mutlaka çözülebilir.
Bu durumun giderilmesi amacıyla üniversitenin mail adresine "h******@comu.edu.tr" durumu özetleyerek önerilerimi ilettim, ayrıca "https://hastane.comu.edu.tr/hasta-islemleri/hasta-memnuniyet-anketi.html" linkinde yer alan memnuniyet anketini de doldurarak sıkıntıyı ve önerilerimi paylaştım.
Yaklaşık 1 ay süre geçti hiçbir geri dönüş almadım, hala ultrason randevuları
(13.30 / 15.30 arası "idrara sıkışık gelin") modunda devam ediyor.
Umarım yetkililer hastaları sıkıntıya sokan bu soruna duyarlı davranır, bilim yuvasına yakışan bir çözüm üretilir.

14 Mayıs 2024 14:39

Sincan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sincan Ve Araştırma Hastanesi Ultrason Bölümü

29 Nisan 2024 16:03
Gizemnur sonuçtan hiç memnun değil

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi OMÜ Ultrason Şikayet

27 Şubat 2024 12:34