Burak sonuçtan hiç memnun değil

Adana Opel Onatça Telefonlara Bakmıyor

29 Haziran 2024 13:02

Adana Opel onatça yetkili servis, servis bölümü telefonlara bakmıyor. Randevu ve bilgi alamıyoruz. Bu durumdan iş yeri sahibinin ya da yetkili bir kişinin haberi var mı? Sürekli olarak arıyoruz telefon en son satış danışmanı açıyor, satış danışmanı tekrara bağlıyorum diyor ama servis bölümünde bulananlar ne yazıktır asla telefona bakmıyorlar. Bence kimse kimseyi servis bölümünde zorla çalıştırmıyordur. Neden insanlar işini düzgün yapmıyor diye çok düşünüyoruz. Bizi Opel marka araçlardan soğuttunuz. Bir daha asla Opel marka araç almayacağım çevremde hiç kimselerde tavsiye edemeyeceğim. Bu olay sadece bir defaya mahsusu değildir. Üç aylık bit durumdur. En son dayanamayarak buraya yazdım. Opel pişmanlıktır.

01 Temmuz 2024 08:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, bizimle araç ve iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız gerekli kontrolleri yapak isteriz.

02 Temmuz 2024 15:23

Merhaba, kayıtlarımızı kontrol etmek ve yaşanan aksaklığı tespit etmek için iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

03 Temmuz 2024 15:19
20 Temmuz 2024 17:19

Bütün aramalarımı öğleden sonra yaptım. Hiçbir şekilde servisteki arkadaşla görüşemedim. Satış danışmanı arkadaşınıza sorarsanız o daha iyi anlatır. Benim gibi çok fazla kişi olduğunu düşünüyorum. Sizinle telefonumu paylaşmak istemiyorum.

Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 00:55

Fiat Otokoç Adana Servisinde Randevu Ve Teslimat Sorunu