Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2024 18:14

Öğretmenler Mobilya Sincan şubesinden salonum için 2 adet kanepe ve 2 adet berjer satın aldım. Ürünlerim 2-3 hafta içinde geldi. Montajı yapıldı ama mağazada seçtiğimiz renkle gelen rengin alakası yoktu. Bizim seçtiğimiz açık renkti, gelen koyu renkti. Ayrıca berjerlerin alt kısmında açık ve koyu renk tonu farkı mevcut idi. Firmaya bildirdik, mağazayla evde aynı renk durmayacağını, rengin doğru olduğunu savundular. Ben de 'Hayır, seçtiğimiz renk bu değil' dedim ve birkaç güne mağaza sorumlusu eve geldi. Renklerin farklı olduğunu gördü. Yapan teknik personelin gelip bakması için not aldı ve gitti. Ben farklı bir Öğretmenler Mobilya mağazasına gittiğimde, bizim almadan önce seçtiğimiz kumaş (kartela) renginin artık üretilmediğini öğrendim ama aldığım yer bunu söylemedi. Bizim rengini beğendiğimiz teşhir ürün renginin de artık üretilmediği söylendi ama ısrarla bana 'Bu sizin seçtiğiniz renk' diye diretildi. Bu durumun düzeltilmesini ve ürünlerin açık istediğim ya da ona yakın seçeceğim renk ile değişimini talep ediyorum. Mağduriyetim giderilmediği takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım.

12 Temmuz 2025 11:35 (Şikayetten 7 ay sonra)

Merhaba, Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek için , Lütfen 444 5 488 Nolu Müşteri Hizmetlerimizden Destek Alınız,

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Öğretmenler Mobilya Pişmanlığı Ve Sorumsuzluğu

25 Nisan 2024 01:58
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 09:16
Öğretmenler Mobilya Paranızla Rezil Olmak Mağdur Olmak İstiyorsanız Tam Olarak Burası

25 Nisan 2025 21:06
Mobilya Değişim Ve Onarımında Süreç Uzadı, Sorunum Çözülmüyor
Seda sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 15:57
TrustBuy Güven Skoru