Süleyman sonuçtan çok memnun

07 Aralık 2023 12:42
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim giderildi. Ödeal ekibine teşekkür ederim.”

Yeni üye iş yeri kampanyası ile başvurup sade pos aldığım bu firma, İlk 3 ay %0 komisyon olduğunu söyledi ve ayrıca ertesi gün istediğim herhangi bir banka hesabına yatacağını belirttiler.
Bende defaatle herhangi bir üst limit bulunup bulunup/bulunmadığını sordum. Onlarda herhangi bir limit olmadığını ifade ettiler.
Kullanmaya başladıktan yaklaşık bir ay kadar sonra bu kampanyayı Fibabanka ile beraber yürüttüklerini ve paranın iletileceği hesabın Fibabankta olması gerektiğini söylediler. Başta bunu söylememişlerdi, bunu ifade ettiğimde ise bana bankanın politikasının bu olduğunu ve bir şey yapamayacaklarını eğer orada bir hesap açıp IBAN vermezsem sıfır komisyon olarak yatmayacağını söylediler. Bende onca işimi bırakıp Fibabanka'dan hesap açtım. Fibabankta ki hesabıma yatmaya başladı ama kayıt aşamasında bunu söylememişlerdi.
Dün geçtiğim postan ödemesini aldığımız iki işleme komisyon kesmişler. Bunun hakkında arayıp sorduğumda artık üye iş yeriniz güncel tarifeden yani %3.99 komisyon oranı ile çalışmaya başladığı söylediler.
Bugün 81.000 TL lik bir işlem yapmıştım buna yaklaşık 3.231 TL gibi bir komisyon alacaklar ben satışımdan o kadar kar elde etmedim.
Arayıp konuştuğumda bana aylık 100.000 TL'ye kadar limit olduğunu söylediler %0 komisyon için. Bu ay yaptığım 3. İşlem ve bu ay 100.000 TL lik bir işlem yapmadığını belirttiğimde işlem bazında dediler sonra tekrar düzelttiler. Toplamda pos cihazınızı aldığınızdan bu yana dediler. Verilen bir hak geriye alınamaz kullanım ve çalışma koşulları başta belirlendiğinin aksine değiştiriyorlar. Kısacası çok kolay bir şekilde pardon diyorlar. Bugüne kadar geçtiğim kart işlemlerinin toplamı da 100.000 TL nin üzerindeydi böyle bir durum yoktu. Ayrıca arayıp bilgilendirmediler. İlk 3 ay 0 komisyon ve limit yok demişlerdi.
Hali hazırda çalıştığım pos koşullarından da oldum. Şu anda sitelerinde yazan ilk 3 ay sıfır komisyon koşullarını söylüyor ve oraya atıfta bulunuyorlar ama benim başvurduğum zaman böyle bir yazıları mevcut değildi.

Daha önce geçtiğim işlemlerin toplamı 100.000 TL nin üzerinde ve bundan komisyon almadılar. Resimlerini ekleyeceğim. Verilen bir hak geri alınamaz. Başta söyledikleri çalışma koşullarını bozuyorlar.

08 Aralık 2023 10:05

Ödeal pişmanlıktır. Haberim olmadan komisyonu 3.99 yapmışlar. İlk 3 ay sıfır komisyon anlaşmamız varken. Gün içerisinde dönüş yapacağız demişlerdi. Dönüş yapılmadı. Ben aradığımda sabit aynı cevapları veriyorlar. Önce 100 bin aylık dediler sonra toplam yüzbin tl dediler. Her arayan müşteri temsilcisi başka bir şey söylüyor!

07 Aralık 2023 12:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)
07 Aralık 2023 19:45

Arayıp ilgili birimlere ilettiklerini ve gün içinde dönüş yapacaklarını söylediler. Saat geç oldu bu saatten sonra da aramazlar sanırım.

08 Aralık 2023 08:47

Gün içerisinde aranacaksınız dediler, ama aramadılar!

08 Aralık 2023 16:18

Merhaba Süleyman Bey, Tarafınız için alınan ve alınacak olan aksiyonlarla ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Hassasiyetle yaklaşıınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

12 Aralık 2023 09:46

Şikayetim giderildi. Ödeal ekibine teşekkür ederim.

Yanıltıcı Komisyon Oranları Ve Gizli Ücretler

12 Ocak 2024 16:10

Öde Al POS Cihazı Kullanımında Komisyon Ve Cayma Bedeli Sorunu

Oğuzhan
26 Ağustos 2025 10:47

Ödeal Pos Cihazı İptalinde Süreç Şeffaf Değil Ve Müşteri Sürekli Borçlandırılıyor

Nazmi
29 Temmuz 2025 16:46
odeal-pos-cihazi-iptalinde-surec-seffaf-degil-ve-musteri-surekli-borclandiriliyor-5.jpg
odeal-pos-cihazi-iptalinde-surec-seffaf-degil-ve-musteri-surekli-borclandiriliyor-2.jpg