Obsesso Soğuk Kahvenin İçindeki Tortular

Obsesso Soğuk Kahvenin İçindeki Tortular
01 Haziran 2024 18:20

Bugün Kabaoğlu Mahallesi Prof. Baki Komsuoğlu Bulvarı İzmit/KOCAELİ adresindeki BİM'den 2 tane Obsesso soğuk sütlü latte aldım. İçmek için açtığımda, ikisinde de kahvenin üzerinde beyaz tortu hatta çamura benzeyen oluşumlar gördüm. Obsesso, çok tükettiğim ve güvendiğim bir markaydı. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Güvenim kırıldı, bir daha tüketmeyi düşünmüyorum.

03 Haziran 2024 08:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Dimes Müşteri Hizmetleri ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Çözüm alternatiflerimiz ile birlikte sizinle en kısa süre içerisinde irtibata geçeceğiz. Tüm verileriniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında güvencemiz altındadır.

03 Haziran 2024 16:11

2 gün içerisinde dönüş yapıldı telefon görüşmesi yaptık durumun zincir marketlerin muhafazasından kaynaklandığını söylediler. Obsesso ve Dimes'e çok teşekkür ederim bilgilendirme ve yardımları için. 4 kutu kahve hediye edeceklerini söylediler. Obsseso'dan devam 🥳

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
08 Temmuz 2024 22:33
Obsesso Soğuk Kahveden Tortu Çıktı
Obsesso Soğuk Kahveden Tortu Çıktı
Elif sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 21:44
"Gönderilen hediye ve kaliteli hizmet için teşekkürler. Gönderilen ürünlerde aynı sıkıntıyı yaşamadım. Aldığınız market kaynaklı sıkıntılar olabilir. Ezilmiş paketleri almamanızı tavsiye ederim."
Obsesso Sütlü Soğuk Kahve İçerisinden Beyaz Bilinmeyen Nesneler

Barış