Epify
Epify Tüy Dökücü Siparişim Teslim Edilmedi Ve İletişim Kurulamıyor
Epify Ürünün Etkisizliği Ve Hızlı Tüy Çıkışı Sorunu
Ürünü çarşamba günü aldım ve kullandım ama cuma gününe kadar tüyler jilet gibi çıktı. Çok pişman oldum. Hiçbir etkisini ve faydasını görmedim. Etkilidir diye aldım ama etkisiz bir ürün. Edebileceğim her yere şikayet edeceğim. Sözde kıl köklerine kadar ulaşıyordu, keşke almasaydım.
Epify Tüy Dökücü Krem
Ürünü internet üzerinden para iadesi kabul ediliyor diye güvenerek aldım fakat memnun kalmadım. Hem jilet gibi yüzeysel alıyor hem de can yakıyor. Bunu belirtmek ve iade etmek için iletişim numarasını arıyorum, cevap verilmiyor. İade etmek istiyorum. Mağduriyetim giderilir inşallah.
Epify Epilasyon Ürünü Hakkında Hayal Kırıklığı
Reklamlar yanıltıcı. Hem tüyleri zor çıkarıyor hem de kısa sürede tekrar kıllar çıkıyor. Zaten öyle olsaydı kimse epilasyon yaptırmazdı. Yetkili birimler önlem almalı. Yazık verilen paralara.
Epify Yanıltıcı Ürün Ve Kötü Kargo Deneyimi
Bir adet istedim, ancak bana 3 adet sattılar. Birini yarısına kadar kullandım, diğerleri çöpe gitti. Çünkü kılları kökünden almıyor, sadece üstten koparıyor. İki gün sonra elinizi vurduğunuzda kıllar tekrar çıkmış oluyor.
Epify Ürünü Hakkında Yanıltıcı Reklam Ve Fiyat Farklılığı
Epify tüy dökücü ürün ile ilgili reklamlar bilerek hatalı ve vatandaşı yanıltıcı şekilde yapılıyor. Tanışma fiyatı 149 lira yazıyor, sipariş kısmına girdiğiniz zaman 399 liraya çıkıyor. Reklam ile sipariş fiyatının birbiriyle alakası yok. Bu durumla alakalı görselleri bu şikayete ekledim. Aynı zaman...
Epify Ürünü Beklentileri Karşılamadı
Şikayetim Epify ile ilgili. Ürünün elbette tüyleri tamamen bitirmesini beklemiyordum ama ilk alımdan sonra birkaç gün çıkmayabilirdi ki 15 gün vaat ediyorlar. Aldığım günün ertesi günü tüyler çıkıyor. Memnun kalmadım, jiletten bir farkı yok.
Epify Tüy Dökücü Krem Kullanımında Yaşanan Ciddi Sorunlar
Epify.tr üzerinden bu ürünü aldık. Ürünü kullandıktan sonra vücudumda yanma ve kızarıklıklar oluştu. Hastanelik oldum, o derece. Aldığımız bu ürünleri iade etmek istiyoruz ama herhangi bir yetkiliye ulaşamadık.