Çağrı sonuçtan çok memnun

Obilet Otobüs Bileti Ve Biniş Yeri Sorunu

14 Eylül 2024 11:49
Çağrı'nın Teşekkür Mesajı
“Bu kadar kısa sürede ilgilenip çözüm bulunduğu için müşteri temsilcisine teşekkür ederim”

O biletten aldığım otobüs bileti numarası ile bana verilen numara farklı. Müşteri hizmetlerine ise ulaşılamıyor. Sadece canlı asistan var, yani müşteri hizmetleri yetersiz. Ayrıca verdikleri biniş yeri ile otobüsün kalkacağı yer farklı. 10 ayrı telefon numarası aradım ancak otobüs firması ile görüşebildim, onlardan da çözüm olmadı.

obilet-otobus-bileti-ve-binis-yeri-sorunu-1.pdf
14 Eylül 2024 13:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

14 Eylül 2024 16:03

14 Eylül 2024 16:04

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

Gürkan sonuçtan çok memnun

Gürkan
14 Temmuz 2025 14:17
"Yaşadığım bilet erişim sorunu nedeniyle Obilet ile iletişime geçtim. Süreçte benimle ilgilenip çözüm için çaba gösterdiler. Sorunun firmadan kaynaklandığı anlaşılsa da Obilet iletişimde başarılıydı. Destekleri için teşekkür ederim."

Orhan
10 Mayıs 2024 17:18
Ceyhan sonuçtan memnun

İndirim Kodu Kullanılamıyor, Müşteri Hizmeti Yetersiz

Ceyhan
24 Temmuz 2025 14:32
"Müşteri temsilcisine ilettiğim uygulama ile ilgili geliştirme yapılmalı teşekkür ederim"
indirim-kodu-kullanilamiyor-musteri-hizmeti-yetersiz-2.jpg
indirim-kodu-kullanilamiyor-musteri-hizmeti-yetersiz-1.jpg