Melisa sonuçtan çok memnun

Obilet Bir SMS Atmasını Bile Beceremiyor Mu

Obilet Bir SMS Atmasını Bile Beceremiyor Mu
28 Ağustos 2024 14:10
Melisa'nın Teşekkür Mesajı
“İlayda hanıma ilgisi ve mantıklı açıklaması için teşekkür ederim”

28 Ağustos 13:30 için Obilet üzerinden güney Akdeniz firmasına Isparta - Antalya otobüs bileti aldım. Saat 13 te otogara gittiğimizde firma otobüs iptal oldu size SMS gelmesi gerekiyordu dedi ancak SMS falan gelmedi. Ortada kaldık resmen. İade istiyorum diyorum Obilet ile görüştük iptali bildirdik müşteri ararsa iade ederiz dediklerini söyledi. Son param o olsa ne olacaktı acaba. Bir de iade edilmesini mi bekleyecektim. Zar zor başka firmadan bilet buldum bulamasam ne olacaktı. Yaktığım yakıtı kim karşılayacaktı. Bir SMS gelmemesinden dolayı yaşadığım şeye bak. Bir işin altından kalkamayacaksanız o işi yapmayın.

28 Ağustos 2024 19:33

İlayda hanıma ilgisi ve mantıklı açıklaması için teşekkür ederim

28 Ağustos 2024 19:35 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

28 Ağustos 2024 19:35

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

Dudu sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2025 10:21
Obilet'ten Alınan Bilet İptal Edildi Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı
İsa sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2025 22:38
"2 saat geç kaldım gideceğim yere ama ücret iadesi tarafıma yapıldı. Teşekkürler..."
Enes sonuçtan çok memnun

27 Mart 2025 10:25
"Şikayetvar üzerinden yaptığım başvuruya Obilet çok hızlı dönüş yaptı ve sorunumla yakından ilgilenerek kısa sürede çözüme kavuşturdu. Müşteri memnuniyetine verdikleri önem ve sundukları destek için Obilet ekibine teşekkür ederim!"
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
09 Nisan 2025 07:55