Betül
17 Şubat 2023 16:23

Merhaba 16/02/2023 tarihinde almış olduğum Nutella da bir farklılık var pütür pütür sanırım bozulmuş bu hiç hoş değil gerek çocuklarımıza veya kendimiz tüketiyoruz bunun incelenmesini talep ediyorum. Yıllardır kullanıyoruz. Bu tarz bir olayla ilk defa karşılaşıyoruz. Daha son kullanım tarihine uzun bir süre olmasına rağmen

18 Şubat 2023 16:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tüketicimizin şikayeti değerlendirmeye alınmıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi Şikayet değerlendirmeye alınmış olup, tüketicimize ulaşılmaya çalışılmış fakat görüşme sağlanamamıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi

Nutella Kampanya Hediyeleri Ve Puan Kullanımı Konusunda Güncelleme Talebi

Senanur
12 Aralık 09:44
nutella-kampanya-hediyeleri-ve-puan-kullanimi-konusunda-guncelleme-talebi-1.jpg

Yıllardır Biriktirdiğim Nutella Puanlarımın Karşılığını Ve Hak Ettiğim Hediyeleri Talep Ediyorum

Enise
12 Aralık 17:01
1765548349255.screenshot-2025-12-12-17-04-26-957-commarkakodnutella.jpg

Puanlarla Almak İstediğim Yılbaşı Kazağı Sürekli Stokta Yok

Rabia
13 Aralık 12:44

Nutella Uygulamasındaki Hediye Kampanyasında Sürekli Hata Ve Mağduriyet Yaşıyorum

Zeynep
13 Aralık 13:10
nutella-uygulamasindaki-hediye-kampanyasinda-surekli-hata-ve-magduriyet-yasiyorum-3.jpg
nutella-uygulamasindaki-hediye-kampanyasinda-surekli-hata-ve-magduriyet-yasiyorum-2.jpg

Nutella Uygulamasında Stokta Görünen Hediyeleri Alamıyorum, Mağduriyet Yaşıyorum

12 Aralık 17:41
nutella-uygulamasinda-stokta-gorunen-hediyeleri-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-6.jpg
nutella-uygulamasinda-stokta-gorunen-hediyeleri-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-5.jpg
nutella-uygulamasinda-stokta-gorunen-hediyeleri-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-4.jpg
nutella-uygulamasinda-stokta-gorunen-hediyeleri-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-3.jpg
nutella-uygulamasinda-stokta-gorunen-hediyeleri-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
nutella-uygulamasinda-stokta-gorunen-hediyeleri-alamiyorum-magduriyet-yasiyorum-1.jpg