Nurcivan Ambalaj N11 Den Alınan Ürün İade Sorunu

Nurcivan Ambalaj N11 Den Alınan Ürün İade Sorunu
24 Temmuz 2024 11:10710

N11 üzerinden nurcivan ambalaj firmasından teleskopik merdiven satın aldım. A tipi merdiven olarak. Ürün geldi kendi kolisine korumasız şekilde koyulmuş olarak gönderilmiş Yurtiçi Kargo ile ürünü teslim adlım koli deforme olsa da üründe herhangi bir sıkıntı olmadığını gördüm. Ürünü bir efa açmak için denedim fakat açmak ne mümkün hadi açtık a tipini tam açmak için aşırı zorlanıyorsunuz. Açtım zor şekilde çok ağır geldi kapatırken de zorlandık iki kişiyle. Dedim bu kullanışsız geri iade edeyim. N11 üzerinden geri yolladım. Kullanımı zor iade vermek istiyorum diyerek geri yolladım. İnceleme için bekledik. Fakat incelemede kolisinin yırtık olduğu ve satış yapılamayacak şekilde olduğundan dolayı iadeyi kabul etmeyeceklerini belirtmişler. Ürünü yasal hakkım olan 14 gün içinde iade vermek için kargoladığımı ve iadenin geçersiz bir bahaneyle red edilerek tarafıma 25.07.2024 tarihinde tekrar kargolandığını SMS le bilgi gelince (Yurtiçi Kargo) öğrendim. İademin kabul edilmesini edilmeyeceği takdirde Tüketici Hakem Heyeti ve gerekli mercilere başvuracağımı bildiririm.
Firmadan daha sağlam bir teleskopik olmayan bir akrobat merdivenle değişim de isterlerse bana uygun olabileceğini belirteyim
Kargoya vermek için kendi kolisine koyduğum eksiksiz ürün fotoğrafını da eklemekteyim

2 Ağustos 2024 14:35 (Şikayetten 9 gün sonra)
Eki aç

Sayın Özcan Bey, Ürününüzün iade talebi incelenmiş ve iade ve değişim şartlarına uygun olmadığı tespit edilmiştir. Gönderdiğiniz ürün kolisinin yırtık ve satışa uygun olmaması nedeniyle ürününüz size geri gönderilmek zorunda kalmıştır. Ürünün firmamıza ulaştığı halini gösteren fotoğrafları eklenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, nurcivanambalaj Müşteri Hizmetleri

2 Ağustos 2024 14:48

Kargo bu şekilde getirmiş biz sağlam paketinde iade MNG Kargo ile göndermiştik paketin bozulması bizimle ilgisi olmayıp tamamen paketin ürünün kolisinin sağlam olmaması ve kargonun özensiz taşımasından kaynaklıdır. Üründe herhangi bir sorun ve deforme vs yoktur. Kargodan eslim almayıp tutanak tutulması gerekirken bilerek teslim alınmış iade almamak için diye düşünmemek elde değil. Gerekli mercilere (Tüketici Hakem Heyeti vb.) bildireceğimizi bildirmek isterim şimdiden. Durumu avukatım aracılığı ile takip edeceğim.

Tarık
Tarık
31 Ağustos 2025 10:45

Nurcivan'ın kendi sitesinden packtech marka vakum makinesi almayı düşünüyordum ancak firmanın müşteriyi böyle mağdur ettiğini görünce vazgeçtim. Teşekkürler sikayetvar.com iyi ki varsın. Sayende bir şey almadan önce firmaları tanıyabiliyoruz.

Siparişim Hatalı Fiyat Gerekçesiyle İptal Edildi, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Ramazan

N11 uygulaması üzerinden Alsanfan dan 15.000 TL olan ürünü mağaza indirimi fiyatıyla 8.419 TL'ye aydınlatmalı tavan vant...

Efe Kuluçka Makineleri Müşteriye Yapılan Üslupsuz Konuşmalar

Enes
27 Kasım 2023 12:143.693

N11.com üzerinden vermiş olduğum siparişte mağaza kendi adına bana mesaj gönderdi. Ben 220v fan aldığım için gelen mesaj...

2 Yorum

Emir Makine Endüstriyel Mutfak & Terazi Bozuk Ürün Satıyor

Kübra

N11 sitesi üzerinden Emir Mutfak Ekipmanları İnş. Gıda Turizm imalat. İth. İhr. Ve San. Tic. Ltd. Şti. Firmasından poşet...

1 Destek1 Yorum