Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Geçersiz T. C. Kimlik Numarası Sorunu

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Geçersiz T. C. Kimlik Numarası Sorunu
28 Şubat 2024 19:4511.548

İnternet üzerinden veya uygulama üzerinden T.C. kimlik numarası ile kayıt oluşturmak istediğimde 'Lütfen geçerli bir kimlik numarası giriniz.' hatası alıyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayıp çözüme ulaşan var mı? Eğer böyle bir sorun yaşayan varsa benimle iletişime geçebilir mi?

Yorumlar(10)

14 Ekim 2025 02:20

Aynı sorunu yeni kimlik kartına geçildiği yıldan beri yaşıyorum sanırım NFC ile ilgili sorun tam emin değilim e devletten iki aşamalı doğrulama yapın bilgileri doğru girdiğim halde uyuşmuyor yazıyor. Bir nüfus müdürlüğüne gidip kontrol edeceğim umarım sorun ondandır

18 Ağustos 2025 15:16

Çözüm bulan oldu mu bende aynı sorunu yaşıyorum

14 Haziran 2025 19:34

Artık her şeyi geçtim bugün jandarma trafik çevirmesinde geçersiz kimlik hatası aldım ne kimliği okutabildi ne ehliyeti biz Türk vatandaşı değil miyiz ne yaptılar sildiler mi bizi

8 Mart 2025 17:12

Hacı bende de aynı sorun var herhangi bir yere T.C. Kimliği yazdığımda hatalı diyor az önce nüfus müdürlüğünü aradım kimliğinizde bir sorun yok dedi ama kimlik no gereken hiçbir işlemi yapamıyorum sende de devam ediyor mu hala

3 Mart 2025 16:13

Aynı problemi 5 yıldır yaşıyorum fakat bir sonuç alamadım gitmedim kurum kalmadı dilekçe yazmadım kurum kalmadı fakat T.C. Doğru olduğunu söylüyorlar otellerde kalamadım gpt problem yaşadım özel islerimi halledemedim ama bir turlu çözüme kavuşturmadim

28 Kasım 2024 09:34

Çözüm bulduysanız yazabilirmisiniz her yerden şikayetlerde bulundum sonuç alamıyorum

16 Haziran 2024 02:38

Bu durum dün işe girmeme engel oldu internet üzerinden çoğu yerde numara geçersiz olarak gözüküyor nüfus müdürlüğüne defalarca gittim ama bir sıkıntı yok öyle bir problem olamaz diyorlar eğer çözüm bulursanız söyleyin

Kübra
Benzer Şikayeti Var
21 Mayıs 2024 16:34

Aynı sorun bende de var çözüme ulaşabildiniz

8 Mart 2024 15:24

Aynı problemi bende yaşıyorum çözüm buldunuz mu?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri T. C. Kimlik Hatası

İnternet üzerinden veya uygulama üzerinden t. C. Kimlik numarası ile kayıt oluşturmak istediğimde 'kişi bulunamadı ya da...

2 Destek

Nüfus Kimlik Kartı Çipi Düştü!

Nüfus KimlikKartı Çipi Düştü!

Kadir
Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Acil Yardım İstiyorum

Nüfus VeVatandaşlık İşleri Acil Yardım İstiyorum

Berivan
Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri T. C. Kimlik Kartımın Çipi Düştü: Mağduriyet Ve Beklentiler

Nüfus VeVatandaşlık İşleri T. C. Kimlik Kartımın Çipi Düştü: Mağduriyet Ve Beklentiler

Yusuf

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Kategorileri