Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Geçersiz T. C. Kimlik Numarası Sorunu

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Geçersiz T. C. Kimlik Numarası Sorunu
28 Şubat 2024 19:45

İnternet üzerinden veya uygulama üzerinden T.C. kimlik numarası ile kayıt oluşturmak istediğimde 'Lütfen geçerli bir kimlik numarası giriniz.' hatası alıyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayıp çözüme ulaşan var mı? Eğer böyle bir sorun yaşayan varsa benimle iletişime geçebilir mi?

Yorumlar (10)

Murat

Aynı sorunu yeni kimlik kartına geçildiği yıldan beri yaşıyorum sanırım NFC ile ilgili sorun tam emin değilim e devletten iki aşamalı doğrulama yapın bilgileri doğru girdiğim halde uyuşmuyor yazıyor. Bir nüfus müdürlüğüne gidip kontrol edeceğim umarım sorun ondandır

Emre

Çözüm bulan oldu mu bende aynı sorunu yaşıyorum

Muhammet

Artık her şeyi geçtim bugün jandarma trafik çevirmesinde geçersiz kimlik hatası aldım ne kimliği okutabildi ne ehliyeti biz Türk vatandaşı değil miyiz ne yaptılar sildiler mi bizi

Berat

Hacı bende de aynı sorun var herhangi bir yere T.C. Kimliği yazdığımda hatalı diyor az önce nüfus müdürlüğünü aradım kimliğinizde bir sorun yok dedi ama kimlik no gereken hiçbir işlemi yapamıyorum sende de devam ediyor mu hala

nufus-ve-vatandaslik-isleri-gecersiz-t-c-kimlik-numarasi-sorunu-1.jpg
Haydar

Aynı problemi 5 yıldır yaşıyorum fakat bir sonuç alamadım gitmedim kurum kalmadı dilekçe yazmadım kurum kalmadı fakat T.C. Doğru olduğunu söylüyorlar otellerde kalamadım gpt problem yaşadım özel islerimi halledemedim ama bir turlu çözüme kavuşturmadim

Eser

Çözüm bulduysanız yazabilirmisiniz her yerden şikayetlerde bulundum sonuç alamıyorum

Muhammet

Bu durum dün işe girmeme engel oldu internet üzerinden çoğu yerde numara geçersiz olarak gözüküyor nüfus müdürlüğüne defalarca gittim ama bir sıkıntı yok öyle bir problem olamaz diyorlar eğer çözüm bulursanız söyleyin

Kübra

Aynı sorun bende de var çözüme ulaşabildiniz

Belinay

Aynı problemi bende yaşıyorum çözüm buldunuz mu?

Emine

Çözümü buldunuz mu?