Muhammet sonuçtan memnun

NP İstanbul Hastanesi Np Hastanesinde SGK Rapor Ve Reçetelerin Problemli Oluşu

12 Ocak 2024 13:03
Muhammet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Wellbutrin 300mg SGK reçetesini Etiler tıp merkezinden istedim. Onlar isteğin ana hastaneye iletildiğini söylediler ve reçete geldi, eczaneye gittim. Eczanede tanının reçeteye işletilmediğini ve SGK'nın karşılamayacağını söylediler. Neyse bir daha söyledik bir gün daha bekleyip aldık. Başka sorun ise şu artık hastanenin 200 lira altı ilaçları SGK ile yazmayacağını söylemesi herhalde 200 lira ne ki canım diyorlar millete. Bende hastaneden raporuma bu ilacın eklenmesini istedim. Beni arayacaklarını söylediler ve neredeyse bir ay boyunca bu işlemi yapmadılar. Neyse dedik rapor geldi ilaç yazdıralım. Sağlık ocağından raporlu ilacı yazdırdım eczaneye gittim gene raporuma eklenmesini istediğim ilacın olmadığını söylediler. Koskoca hastane, bir randevu parası 3500'den fazla, üç dört kan tetkiki için 5000 lira EKG için binlerce lira almayı çok iyi biliyorsunuz lakin hastanın maddi kaygılarını hiçe sayıyorsunuz birkaç sekreter daha almak çok mu zor np için? Hastanın ilaca ulaşmasını bu kadar önemsememeniz çok garip bir hastane olmanıza karşın. Türkiye'nin sayılı şirketlerinden bir tanesinin böyle hasta süründürüyor oluşu hiç yakışmıyor.

12 Ocak 2024 18:13

Hasta hakları birimi beni aradı ve problemi çözdüler teşekkürler. Umarım kimse bir daha böyle problemler yaşamaz.

13 Ocak 2024 10:36 (Şikayetten 21 saat sonra)
13 Ocak 2024 13:43

Teşekkürler

Ferhat
Ferhat

Merhaba, doktorum bana wellbutrin 300 mg yazdı fakat İstanbul'da eczanelerde bulamıyorum. Siz hangi eczaneden aldınız söyleyebilir misiniz?

08 Ağustos 2023 16:08

02 Ağustos 2023 17:39