Np İstanbul Beyin Hastanesi Dönüş Yapmıyor İade Talep Ediyorum

Np İstanbul Beyin Hastanesi Dönüş Yapmıyor İade Talep Ediyorum
13 Temmuz 2024 15:1028.564

26 Ağustos 2024 10:41

Doktor hanım muayene süresinden çok kısa seansta kaldı ve meslek etiği dışında söylemlerde bulundu. Hastanede hasta haklarına başvurduğum halde bana dönüş yapmadılar. Np İstanbul beyin Hastanesi psikiyatri doktoru ***'den şikayetçiyim. Ücret iadesi istiyorum. Yukarıda yer alan şikayetim için 15 Temmuz'da, arandım hastane tarafından ve durumun muhasebede olduğunu söylediler. Üzerinden 1.5 ay geçti iade yok. Güzel bir oyalama şekli.

3 Destek
26 Temmuz 2024 09:27 (Şikayetten 12 gün sonra)

NPİstanbul Beyin Hastanesi olarak öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına bizlere yol gösterici olan geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz olumsuz görüş ile ilgili olarak değerlendirme sürecimizi başlatmış bulunuyoruz. Hastanemizin her türlü hizmeti ile ilgili olarak Hasta Hakları Birimi ile irtibata geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Deniz
26 Temmuz 2024 11:25

Ben size kendinizi geliştirmeniz için basit bir geribildirimde bulunmuyorum 20-30 dakika olan görüşme hakkımı doktor hanım 8 dakika ile sınırlandırdı diyorum. Başından savar gibi konuştu. Hasta haklarınız dönüş yapmadı bana. En yüksek muayene ücretini belirliyorsunuz ama iadeye gelince yoksunuz

Np İstanbul Hastanesi İlgisizlik

29 Mayıs 2024 16:0127.592

29.05.2024 02:02 saatinde Np İstanbul Beyin Hastanesini ruhsal olarak huzursuz hissettiğim bir anda aradım online psikol...

4 Destek1 Yorum

Öne ÇıkanKonular