Ataşehir Noterinde Kötü Deneyim Ve Saygısız Davranış

Rıdvan
09 Aralık 2024 16:26

4 Aralık 2024 tarihinde araç satışı için gittiğimiz Ataşehir'deki Kadıköy 33. Noter'de, 2024 Türkiye'sine yakışmayan, 1960'ların devlet dairelerini andıran kötü bir deneyim yaşadık! Aracımızın üzerine kayıtlı olduğu 7 yıllık şirket evraklarımız için önce çalışanlar saçma sapan yorumlar yaptılar, yok imza sirküsünde şu eksik, yok ticaret sicil gazetesinde bu yok, birini bizzat noterlerin kendisi veriyor. Diğerini bakanlık zaten veriyor: Derdimizi anlatmaya çalışsak da nafile, orada seri seri mühür imza vuran noterden destek almak, danışmak için 'Noter hanım, bakar mısınız bir dakika?' diye gitgide sesimin tonunu da yükselterek 7-8 kere seslenmeme rağmen korkunç bir kin, öfke ve kibirle 'Dönüp bakacağım' diye yüzümüze bile bakmadı, artık personelden birisi yanına yaklaşıp 'Sizinle görüşmek istiyorlar.' deyince de onlarca kişi içinde personelini 'İşim var, görmüyor musunuz?' diye bağırarak azarladı! Milletin üzerinden mühür basıp imza atarak tonlarca para kazanan ve millete tepeden bakıp hakaret eden, işini keyfi bir şekilde yapmayan bu insanlar kim? Devletimizin üst kurumları bunları neden denetlemeyip gereğini yapmıyor? Ruhsatlarını neden ellerinden almıyor? Not olarak: Evraklarımızla herhangi başka bir notere gittik ve sorunsuz bir şekilde işlemlerimizi hallettik çünkü herhangi bir eksiğimiz yoktu. Umarım bu şikayetimizi devletimizin yetkili birimleri görür ve ilgili noter hakkında araştırma ve soruşturma başlatır.

Büyükçekmece 24. Noterliği'nde Karşılaşılan Haksız Muamele

Şeyda