Normod Koltuk Teslimatındaki İletişim Krizi

Makbule
01 Kasım 2023 11:46

Normod markasından 16 eylülde bir köşe koltuk aldım. Siparişin 4 - 6 hafta arası teslim edileceği söylendi ki zaten İnternet sitelerinde teslimat bilgilendirmesinde de bu Aralık veriliyor. Ürüne dair sipariş takibi yaptığımda tahmini teslimatı 26 Ekim 2 kadım 2023 arası. Ancak bugün 1 Kasım ve ürün hala siparişe hazır olmadığından ben de ürünün yarın teslim edileceğini teyit etmek için çağrı merkezini aradım. Ancak ürünün 9 gün gecikeceğine dair tarafıma 11 ekimde bir mail iletildiği belirtildi. Böyle bir mail tarafıma ulaşmamakla beraber bu durum nasıl yaşanıyor anlamıyorum. 9 gün gecikecekse o zaman teslimat aralığını ona göre belirlenir. Göz boyamak için teslimat tarihini daha erken belirtip sipariş verileli neredeyse 1 ay geçince bu tarihlerde değişiklik yapmak etik mi? Ayrıca böyle bir mail de tarafına ulaşmadı. Bunun bilgilendirmesi tek bir iletişim kanalıyla nasıl yapılıyor. Müşterinin bu durumdan haberinin olduğunun teyit edilmesi gerekmiyor mu? Bu nasıl bir iş ahlakı. Çağrı merkeziyle olan görüşmede ürünün teslim tarihi de belli değil. 9 gün gibi 1 ve 9 aynı şeyi ifade ediyormuş gibi geniş bir aralık. Belki ben 1 günü maruz görümcem ama 9 günlük gecikme için siparişi iptal edeceğim. Siparişimin ne zaman geleceğine dair net bir tarihin tarafıma belirtilmesini istiyorum.

02 Kasım 2023 15:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gizem sonucu yetersiz buldu

Vivense 3 Ay Bekletip Hazır Olan Ürünümü İptal Etti
Vivense 3 Ay Bekletip Hazır Olan Ürünümü İptal Etti
Mert sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2024 20:41
"İlgi ve alakaları için firmaya teşekkür ederim. Benimle birlikte yaşanan durumdan ders çıkartacaklarını umut ediyorum. Sağ olsunlar anlaştığımız tarihte eşyalarımı teslim ettiler."
Normod Planlanan Sevkimi Sebepsizce İptal Etti

23 Ekim 2023 13:23
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
23 Ekim 2023 16:07
"Güncelleme: Normod destek ekibi tarafıma siparişin belirtilen gün aralığında yetiştirilmesi için elinden geleni yaptı bugün siparişimi kargoluyorlar. Hatta çok mutlu oldum hediyeler göndermişler. Müşteri memnuniyetini bu kadar önemseyen bir firma olduğu için teşekkür ederim."