22 Kasım 2023 14:457.013

Nokian lastik üretim tarihine göre 5 sene takılıp kullanıma göre 3 sene de çatladı. Lastiklerin 4 üde aynı şekilde hem içten hem de dıştan fotoğraflarda görüldüğü şekilde çatladı. Üretici firma Finlandiya'dan tarafıma lastiklerin garantili olduğunu iletmesine rağmen Türkiye de İzmir de bir bayi olmadığını öğrendim.
Bu firma ürünlerini getiren Kormetal Konya otomatik bir mail ile bayi listesini ileterek geri döndü.
Lastik fotoğrafları ektedir. Bu parti üretilen lastiklerin hepsi aynı durumda olması gerekir.

22 Kasım 2023 14:59 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan ötürü üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Mesajınızla ilgili gerekli bilgilendirmeler belirtilen e-posta adresinize iletilmiştir. Her türlü soru ve sorununuz için bize ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Nokian Tyres

22 Kasım 2023 15:40

Firma yetkilileri anında irtibat kurdu benden detay fotoğraflar ve bir form doldurmamı istedi. İlgi ve hız için teşekkürler. En kısa sürede formu dolduracağım ve firma yetkililerine ileteceğim.

19 Aralık 2023 21:35

Firmanın Turkiye distribütörü Kormetal elinden geleni yaptığını ancak Nokian merkezin bu hatasını kabul etmediğini ilettiler. Üretici firma ürünün arkasında durmadı. Ürün üretimin 5. Senesinde takılmasının 3 senesi 15000 km sinde çatlama ve parçalanma durumda olduğu için araçtan söküldü.

24 Aralık 2023 12:02

15K ve 5 yılındaki 3 sene kullanılan bir araçta takılı kalmış lastiğin durumu.

24 Aralık 2023 12:11

https://Youtube.com/7I5czt6lEnM Nokian does not stand behind the product

3 Ocak 2024 23:10

3 yıl harika ben 1 hafta önce taktırdım 100km üstüne çıkamıyorum balans tutmuyor titriyor, garantisi var sözde ama teknik ekip yokmuş Nokian ın Türkiye'de siz başka yerden ispatlayın diyorlar.

23 Aralık 2023 18:53

Lastiğinizin üzerindeki çatlaklıklar mevsim çatlaklıkları üzerinde çamur beklemesi güneşte kalmasından oluşur 3 sene oldu diyorsunuz bakımsız bırakmışsınız. Bir dahaki lastiklerinizi temiz ve uzun süre güneşte toprakta bırakmayın kolay gelsin.

17 Nisan 2024 19:424.797

Nokian tyres lastiklerin yanak ve yüzeyinde km yapmamasına rağmen derin yarık ve çatlak oluşumu. 2019 yılında almış oldu...

Nokian Tyres Tam Anlamıyla Pişmanlık

14 Eylül 2023 20:483.935

Nokian'a defalarca mail attım ancak hiçbir geri dönüş alamadım. Türkiye'de ilgilenen bir firma bulunmuyor mu? Nokian sno...

1 Destek