Alper sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 14:45

Nokian lastik üretim tarihine göre 5 sene takılıp kullanıma göre 3 sene de çatladı. Lastiklerin 4 üde aynı şekilde hem içten hem de dıştan fotoğraflarda görüldüğü şekilde çatladı. Üretici firma Finlandiya'dan tarafıma lastiklerin garantili olduğunu iletmesine rağmen Türkiye de İzmir de bir bayi olmadığını öğrendim.
Bu firma ürünlerini getiren Kormetal Konya otomatik bir mail ile bayi listesini ileterek geri döndü.
Lastik fotoğrafları ektedir. Bu parti üretilen lastiklerin hepsi aynı durumda olması gerekir.

22 Kasım 2023 14:59 (Şikayetten 13 dakika sonra)
22 Kasım 2023 15:40

Firma yetkilileri anında irtibat kurdu benden detay fotoğraflar ve bir form doldurmamı istedi. İlgi ve hız için teşekkürler. En kısa sürede formu dolduracağım ve firma yetkililerine ileteceğim.

19 Aralık 2023 21:35

Firmanın Turkiye distribütörü Kormetal elinden geleni yaptığını ancak Nokian merkezin bu hatasını kabul etmediğini ilettiler. Üretici firma ürünün arkasında durmadı. Ürün üretimin 5. Senesinde takılmasının 3 senesi 15000 km sinde çatlama ve parçalanma durumda olduğu için araçtan söküldü.

24 Aralık 2023 12:02

15K ve 5 yılındaki 3 sene kullanılan bir araçta takılı kalmış lastiğin durumu.

24 Aralık 2023 12:11

https://Youtube.com/7I5czt6lEnM Nokian does not stand behind the product

Emrah
Emrah

3 yıl harika ben 1 hafta önce taktırdım 100km üstüne çıkamıyorum balans tutmuyor titriyor, garantisi var sözde ama teknik ekip yokmuş Nokian ın Türkiye'de siz başka yerden ispatlayın diyorlar.

Serhan
Serhan

Lastiğinizin üzerindeki çatlaklıklar mevsim çatlaklıkları üzerinde çamur beklemesi güneşte kalmasından oluşur 3 sene oldu diyorsunuz bakımsız bırakmışsınız. Bir dahaki lastiklerinizi temiz ve uzun süre güneşte toprakta bırakmayın kolay gelsin.

Alper

Dediğiniz gibi değil şu an ki fotoğraflar lastik söküldükten sonraki bahçeye atıldığı durumdaki fotoğraflar. Lastikler kullanılan kapalı otoparkta duran bir araçta takili idi. Bu marka lastikleri 20 senedir kullanmaktayım diğer araçlarımda 7-8 sene kadar olanlar var hiçbir problem çıkmadı ancak bu partideki lastik hamur problemi olduğu kesin.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 17:49
Nokian Lastiklerinin Güvenlik Sorunları Ve Dayanıklılık Eksikliği
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 19:42
Nokian Tyres Lastikte Meydana Gelen Çatlaklar.
Nokian Tyres Lastikte Meydana Gelen Çatlaklar.
Tekşan sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 20:48