Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Çalışanının Saygısız Tavırları Ve Müdürün İlgisizliği

Mağaza Çalışanının Saygısız Tavırları Ve Müdürün İlgisizliği
Yusuf
30 Aralık 2024 23:40

30.12.2024 günü saat 21:00 sularında eşim ile birlikte ayakkabı bakmak için mağazaya girdik. Bir süre sonra E**** Hanım yanımıza geldi ve kötü bir üslupla iletişim kurmaya çalıştı. Biz de onun bizimle ilgilenmesini istemediğimizi ilettik ve gitti. Birkaç dakika sonra geri geldi ve tekrar bize laf attı. Biz de yanımızdan git dedik, o da 'Ben burada çalışıyorum. Bir yere gitmiyorum, bir sorununuz varsa siz gidin, ben buradayım.' dedi. Akabinde sözlü tartışmaya başladık. Mağaza müdürü mesaide değildi, diğer çalışanlar da müdahale etmedi. Satış danışmanı E**** Hanım, 'Mala bak ya, git' şeklinde hakarette bulundu. Ben firmanızın daimi müşterisiyim ve bu yaşadığım olay gerçekten çok üzücü. E**** Hanım ısrarla ve inatla bize laf yetiştirip hakaret etmeye devam etti. Güvenlik geldi, AVM'nin danışmasına şikayet edebileceğimiz söylendi. AVM danışmanı tarafından mağaza müdürü arandı ancak mağaza müdürü, 'Personelim haklıdır, istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz.' dedi. Müdür bey personelin arkasında durdu. Ortada yaşanmış bir olumsuz vaka var ve ben müşteri konumundayım. Satış danışmanı E**** Hanım tarafından yanımda iki yaşında kızım ile birlikte kötü muameleye uğradım. Bu da onun yanına kaldı. Lütfen gereğinin yapılmasını ve Maltepe Park AVM'deki mağazanızda çalışan E**** Hanım'a gerekli uyarı/cezanın verilmesini talep ederim.

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
11 Ocak 2024 12:51

Hilal
22 Aralık 2024 01:11
İade Sürecinde Yaşanan Sorun Ve Çalışan Davranışları

23 Ocak 2024 15:57
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
04 Ağustos 2024 07:29