Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
31 Ekim 2023 18:13

2021 Nisan ayında sıfır olarak aldığım Nissan Qashqai aracımın direksiyonunun sol tarafında, özellikle güneşin gördüğü kısımlarda, solmalar meydana gelmiştir.

45.000 bakımı sırasında Diyarbakır Nissan Vurallar Servisine durumu bildirmeme rağmen, kendileri bana: Nissan genel merkezinden ret cevabı geldiğini söylediler. Gerekçeleri de "zamana bağlı solmalar garanti kapsamına girmiyor"Muş.

Bu komik cevap ve gerekçe Nissan gibi bir markaya hiç yakışmıyor. Aracın garantisi devam ediyor, Nissan bana garantinin ne olduğunu açıklayabilir mi acaba? Bu tür komik gerekçeler ile reddedileceksek garantili araç almamızın gereği var mıdır?

Sorun kullanıcı kaynaklıysa direksiyonun sağ tarafında niye hiçbir sıkıntı yoktur.

Nissan Türkiye araçlarının arkasında durmalıdır, zira bu kafayla hızla müşteri kaybedeceklerdir.

Sorunun bir an önce çözülmesini Nissan gibi bir markaya olan inancımın sarsılıp üzülerek talep ediyorum.

01 Kasım 2023 17:40 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sayın Fırat Ö. , Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Nissan Qashqai Aracımızın Rulman Arızası Garanti Kapsamında Yapılmadı

Recep
09 Ocak 2024 04:08
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Araç Servis Ve İkame Araç Sıkıntısı

Semih
02 Ocak 2024 17:53
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Diyarbakır Nissan Vurallar Servis Sorunu

Emrah
15 Mart 2024 14:15
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Mağduriyeti

Şenol