Nissan Qashqai Aracımızın Rulman Arızası Garanti Kapsamında Yapılmadı

Recep
09 Ocak 2024 04:08

5 Aralık teslim aldığımız Nissan Qashqai aracımızdan yolda giderken değişik bir ses gelmeye başladı, aracı teslim aldığımız yetkili satıcı ve servis yakınımızdaydı, hemen aracı oraya götürdük. Bir usta ile kısa tur attıktan sonra servise aldılar sağ ön tekerlek rulmanı arızalanmış, değişmesi gerekiyormuş, Nissan'a yazarak onay alacaklarını ve parça isteyeceklerini söylediler.

2 ocakta servise gittiğimizde henüz onay gelmediğini bildirdiler, İstanbul ile görüştüler, geri döndük. 3 ocakta öğle saatlerine yakın aradılar, Nissan arızayı garanti kapsamında değerlendirmediğini, yolda çukura düşmüş olabileceğini, kullanıcı hatası olarak bedeli ödenerek arızanın giderilebileceğini söylediler.

Biz itiraz ettik, 5 aralıkta teslim alınan araç, henüz 600 km'deki aracın tekerleğinde hiçbir deformasyon görünmezken, bu rulman kağıttan mi yapıldı da bozuldu dedik, aracın garanti kapsamında yapılmasını istedik, aracın yapılmasını bekliyoruz.

Nissan nasıl böyle yanlış karar verir, anlamak mümkün değil, müşterilerine düşmanlık yapıyorlar.

profile profile profile

Murat

Recep bey ne yazık ki daha çok beklersiniz benimde aynı sorun oldu ve güya parçayı değiştirdiler ama 100 km gittim yine aynı sorun devam etti. Siz yasal bir süreç'i başlattınız eğer öyleyse beni de dahil edebilirsiniz bende dava açmayı düşünüyorum. Mail adresimden temasa geçebilirseniz sevinirim bilgilerimizi paylaşırız [email protected]

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'de Çözülemeyen Sorunlar Ve Garanti Mağduriyeti

Ali
15 Nisan 12:22
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
31 Ekim 2023 18:13